• Program


    Ifjú virtuózok és mesterművek - koncert

    Ifjú virtuózok és mesterművek - koncert

    Dallamszüret három csellón és egy zongorán. Fellépnek: Narihito Mukeda (zongora), valamint Shimizu Yosuke, Hagiwara Riku és Hagiwara Izumi (cselló).

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 23. vasárnap, 16:30

    Műsor:
    1: N. Paganini: variációk egy Rossini témára - 2: D. Popper: Koncertpolonéz Op. 14. - 3: R. Schumann: Adagio és Allegro. 4: J.B. Barriére: Szonáta két csellóra - 5: L. Boccherini: Esz-dúr csellószonáta - 6: D. Popper: Szvitek két csellóra - 7: D. Popper Requiem Op.66.

    Vasárnap délutáni koncertünkön vendégünk három ifjú japán csellóvirtuóz:
    Shimizu Yosuke, Hagiwara Riku és Hagiwara Izumi.
    Mindhárman Budapesten tanulják a zenész mesterséget.
    Yosuke a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola, Riku a Zeneakadémia, Izumi pedig a Szent István Király Zeneművészeti Szakközépiskola növendéke.
    Zongorán közreműködik: Narihito Mukeda zongoraművész.

    A Rendezvényteremben friss pogácsával és házi limonádéval várjuk vendégeinket, a koncert előtt vagy után pedig a Napfényes Étterem és Cukrászda további temérdek finomságát kínáljuk.

    Ajánlatunk


    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    Ajánló


    19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017…

    Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016