• Program


  Igazából karácsony - Szimfonikus koncertshow 2021.

  Igazából karácsony - Szimfonikus koncertshow 2021.

  Idén december 27-én a Papp László Budapest Sportarénába várják a közönséget, ahol meghitt karácsonyi légkört és egy igazán különleges ünnepi hangulatot varázsolnak a nézőtérre.

  IGAZÁBÓL KARÁCSONY

  szimfonikus koncertshow

  2021. december 27. (hétfő), 19.00 – Papp László Budapest Sportaréna

   

  FELLÉPŐK:

   

  TÓTH VERA – ének

  GÁJER BÁLINT – ének 

  Magyar Légtornász Szövetség artistái (művészeti vezető: Vincze Tünde)

  ARLtistic Dance Theatre (koreográfus: Albert Réka Lilla)

  Szironta Együttes (művészeti vezető: Germán Márton)

  Sárik Péter Trió

  Révész Richárd - zongora

  Budapesti Akadémiai Kórustársaság (karigazgató: Balassa Ildikó)

  Budafoki Dohnányi Zenekar

   

  VEZÉNYEL: HOLLERUNG GÁBOR

   

  A Budafoki Dohnányi Zenekar három éve indította útjára – hagyományteremtő szándékkal – egészen egyedi, karácsonyi szimfonikus koncertshow-ját, az Igazából karácsonyt.

  Idén december 27-én a Papp László Budapest Sportarénába várják a közönséget, ahol meghitt karácsonyi légkört és egy igazán különleges ünnepi hangulatot varázsolnak a nézőtérre. Az este során szimfonikus zenekar, énekkar és szólisták kíséretében csendülnek fel a legnépszerűbb nemzetközi karácsonyi dallamok a klasszikus zene, a jazz- és a popzene világából. A zenét csodálatos látványshow egészíti ki, a légtornászok kecses mozdulataival, a táncosok kísérő lépéseivel, a fényjátékokkal és a vetítésekkel teszik még varázslatosabbá az élményt.

  A koncert két sztárvendége Tóth Vera és Gájer Bálint lesznek, közreműködik a Sárik Péter Trió, Révész Richárd zongorán, a Szironta Együttes a harangjátékával, a Magyar Légtornász Szövetség artistái, az Igazából karácsony táncegyüttes és a Budapesti Akadémiai Kórustársaság.

  Egy csodálatos este, amely a legkarácsonyibb ajándék!

   

  *Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.

  18 éven felüli személyek csak védettségi igazolvánnyal léphetnek be, a maszk használata azonban nem kötelező. Ugyanakkor mindannyiunk biztonsága érdekében tisztelettel kérünk mindenkit, hogy a Budapest Aréna területén viseljen szabályosan, az orrot és szájat eltakaró egészségügyi maszkot!

  Kiskorúak a rendezvényt védettségi igazolvány nélkül is látogathatják védettségi igazolvánnyal rendelkező szülővel vagy felnőtt kísérővel. 

  *Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!

  Ajánló


  "Elég szívesen írom, noha sokat vétek a színpad törvényei ellen. Komédia, három női, hat férfi szereplő, négy felvonás, tájkép (kilátás…

  A vendégek: befutott, sármos, negyvenes férfiak. A házigazda: Lady Rosemary, akibe egyetemistaként reménytelenül szerelmesek voltak. De feltámad a remény most,…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016