• Program


    Igazából karácsony - Szimfonikus koncertshow 2021.

    Igazából karácsony - Szimfonikus koncertshow 2021.

    Idén december 27-én a Papp László Budapest Sportarénába várják a közönséget, ahol meghitt karácsonyi légkört és egy igazán különleges ünnepi hangulatot varázsolnak a nézőtérre.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. december 27. hétfő, 19:00

    IGAZÁBÓL KARÁCSONY

    szimfonikus koncertshow

    2021. december 27. (hétfő), 19.00 – Papp László Budapest Sportaréna

     

    FELLÉPŐK:

     

    TÓTH VERA – ének

    GÁJER BÁLINT – ének 

    Magyar Légtornász Szövetség artistái (művészeti vezető: Vincze Tünde)

    ARLtistic Dance Theatre (koreográfus: Albert Réka Lilla)

    Szironta Együttes (művészeti vezető: Germán Márton)

    Sárik Péter Trió

    Révész Richárd - zongora

    Budapesti Akadémiai Kórustársaság (karigazgató: Balassa Ildikó)

    Budafoki Dohnányi Zenekar

     

    VEZÉNYEL: HOLLERUNG GÁBOR

     

    A Budafoki Dohnányi Zenekar három éve indította útjára – hagyományteremtő szándékkal – egészen egyedi, karácsonyi szimfonikus koncertshow-ját, az Igazából karácsonyt.

    Idén december 27-én a Papp László Budapest Sportarénába várják a közönséget, ahol meghitt karácsonyi légkört és egy igazán különleges ünnepi hangulatot varázsolnak a nézőtérre. Az este során szimfonikus zenekar, énekkar és szólisták kíséretében csendülnek fel a legnépszerűbb nemzetközi karácsonyi dallamok a klasszikus zene, a jazz- és a popzene világából. A zenét csodálatos látványshow egészíti ki, a légtornászok kecses mozdulataival, a táncosok kísérő lépéseivel, a fényjátékokkal és a vetítésekkel teszik még varázslatosabbá az élményt.

    A koncert két sztárvendége Tóth Vera és Gájer Bálint lesznek, közreműködik a Sárik Péter Trió, Révész Richárd zongorán, a Szironta Együttes a harangjátékával, a Magyar Légtornász Szövetség artistái, az Igazából karácsony táncegyüttes és a Budapesti Akadémiai Kórustársaság.

    Egy csodálatos este, amely a legkarácsonyibb ajándék!

     

    *Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.

    18 éven felüli személyek csak védettségi igazolvánnyal léphetnek be, a maszk használata azonban nem kötelező. Ugyanakkor mindannyiunk biztonsága érdekében tisztelettel kérünk mindenkit, hogy a Budapest Aréna területén viseljen szabályosan, az orrot és szájat eltakaró egészségügyi maszkot!

    Kiskorúak a rendezvényt védettségi igazolvány nélkül is látogathatják védettségi igazolvánnyal rendelkező szülővel vagy felnőtt kísérővel. 

    *Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!

    Ajánlatunk


    Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

    „Jön a fordulat. Tudom. Érzem. Már jön, aki azt fogja kiabálni: Félre! El az útból! És csak özönlik a többi is utána, és azt üvöltik mind: "Félre! Helyet! Helyet! Helyet!" Meglátod, a fiatalok mindjárt bekopognak az ajtómon, és..." Részlet a darabból.

    Ajánló


    Vagyis: Kelet-Európa vs. Nyugat-Európa, egy multikulti családba préselve, akik a szeretet ünnepén épp a szeretetért harcolnak, ami váratlan helyekről, ne…

    Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016