• Program


    IGAZÁBÓL KARÁCSONY - SZIMFONIKUS KONCERTSHOW

    IGAZÁBÓL KARÁCSONY - SZIMFONIKUS KONCERTSHOW

    A Budafoki Dohnányi Zenekar előadásában a legnépszerűbb nemzetközi karácsonyi dallamok csendülnek fel a klasszikus zene és a popzene világából.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. december 28. péntek, 19:00

    A Budafoki Dohnányi Zenekar hagyományteremtő jelleggel, az idén december 28-án is “igazából megünnepli a karácsonyt”! Ezen az estén a Papp László Budapest Sportaréna egy valódi szimfonikus koncertshow-nak ad otthont, amely izgalmasan ötvözi a zenét a tánccal és a képpel, ünnepi kikapcsolódást nyújtva gyermeknek és felnőttnek egyaránt.

    A legnépszerűbb nemzetközi karácsonyi dallamok csendülnek fel a klasszikus zene és a pop világából. A koncertshow-t látványos légtornász- és tánc-betétek, valamint vetítés teszi még fergetegesebbé.

    A különleges este során közreműködik Roby Lakatos (hegedű), a Sárik Péter Trió, a Swing à la Django, Szemere Zita, Fellegi Anna, Tóth Olivér énekesek, a Coincidance, az Adol Tánccsoport, a Magyar Légtornász Szövetség, a Jubilate Leánykar, gyermekkarok és a Budapesti Akadémiai Kórustársaság. Vezényel: Hollerung Gábor.

    A műsorban többek között hallhatják majd Britten: A Ceremony of Carols, Vivaldi: Négy évszak – Tél című műveit, Bach: 147. kantátát jazz feldolgozásban, Csajkovszkij: Diótörő-részleteket, Händel: Messiás-részleteket (nem csak klasszikus megközelítésben), filmzenéket a Reszkessetek betörőkből és a Polar Expresszből, egy nemzetközi karácsonyi egyveleget szimfonikusokra, és természetesen az Igazából szerelem című film két kultikus dalát is.

    Ajánlatunk


    Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

    A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

    Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

    Ajánló


    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016