• Program


    Így szerettek ők
    14

    Így szerettek ők

    Nyáry Krisztián – Kaláka: Így szerettek ők
    irodalmi koncert-színház

    A Szabad Tér Színház produkciója.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 1. vasárnap, 19:30

    Augusztusban visszatér a Városmajori Szabadtéri Színpad tavalyi legsikeresebb bemutatója, melyben kiváló színművészek és a Kaláka népszerű zenéi által elevenednek meg legnagyobb irodalmi alakjaink és szerelmeik.

    Nyáry Krisztián Így szerettek ők címmel megjelent irodalmi szerelmes könyvei negyven magyar író, illetve művész híres-hírhedt szerelmi történeteinek kevésbé ismert vagy elfeledett részleteit dolgozza fel. A képes etűdök az érzelmeket és eseményeket feldolgozó művek mellett eredeti dokumentumok – levelek, naplórészletek, fényképek – segítségével hozzák közelebb a szereplőket az olvasóhoz.

    Az e kötetekből készült, félig szcenírozott előadás Nagy-Kálózy Eszter, Gryllus Dorka, Rudolf Péter és Simon Kornél tolmácsolásában, megzenésített versek élő zenei kíséretével, vetítéssel kerül ismét a hangulatos budai színpadra. A zenés irodalmi időutazás során, amelynek házigazdája maga a szerző, Nyáry Krisztián, olyan írók magánéletébe nyerhetünk bepillantást, mint Babits Mihály, Szabó Lőrinc, Ady Endre, Heltai Jenő, József Attila vagy Weöres Sándor. A szépirodalmi szövegek, személyes dokumentumok és a Kaláka népszerű zenéi által megelevenedő történetek az érzelmek titokzatos világába kalauzolnak bennünket, megmutatva a szerelem sokféle arcát.

    Közreműködik: Nyáry Krisztián és a Kaláka
    Az együttes tagjai: Becze Gábor / Gryllus Dániel / Gryllus Vilmos / Radványi Balázs
    Szerző: Nyáry Krisztián
    Zeneszerző: Kaláka
    Vetítés: Hoffmann Tamás

     

    Ajánló


    ..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

    Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016