• Program


    III. New Millennium Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál - BÉRLET

    III. New Millennium Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál - BÉRLET

    A koncertek az aktuális járványügyi szabályozásoknak megfelelően látogathatók.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 27. péntek, 19:30

    III. New Millennium Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál

    A bérlettel augusztus 27. és 30. között minden esti koncert látogatható.

    A kamarazenét és annak leghitelesebb bemutatását helyezi középpontba a Miranda Liu hegedűművésznő – Magyarország legfiatalabb koncertmestere – által alapított, idén harmadik alkalommal megrendezett New Millennium Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál. A közönség öt esti és öt délutáni koncerten vehet részt Budapest legyszebb és legkülönlegesebb kamaratermeiben: a Régi Zeneakadémián, a Hubay Szalonban, a Zenetudományi Intézetben, valamint egy különleges szabadtéri nyitókoncerten a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár kertjében. A fesztiválra 4 esti koncertre érvényes bérletek, ezen kívül pedig akár egy adott napi teljes délutáni és esti programra szóló jegyek is vásárolhatók, diák, illetve nyugdíjas kedvezménnyel is. A koncerteken olyan nemzetközi hírű művészek lépnek színpadra, mint Miranda Liu, Győri Noémi, Bábel Klára, Bartosz Koziak vagy éppen Georgy Tchaidze és Borbély László. A fesztivál zárókoncertje a Central European String Quartet II. Nemzetközi Zeneszerzőverseny győztes darabjának ősbemutatójául is szolgál.

    Ajánlatunk


    Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

    Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

    Ajánló


    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

    A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016