• Program


    III. New Millennium Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál - BÉRLET

    III. New Millennium Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál - BÉRLET

    A koncertek az aktuális járványügyi szabályozásoknak megfelelően látogathatók.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 27. péntek, 19:30

    III. New Millennium Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál

    A bérlettel augusztus 27. és 30. között minden esti koncert látogatható.

    A kamarazenét és annak leghitelesebb bemutatását helyezi középpontba a Miranda Liu hegedűművésznő – Magyarország legfiatalabb koncertmestere – által alapított, idén harmadik alkalommal megrendezett New Millennium Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál. A közönség öt esti és öt délutáni koncerten vehet részt Budapest legyszebb és legkülönlegesebb kamaratermeiben: a Régi Zeneakadémián, a Hubay Szalonban, a Zenetudományi Intézetben, valamint egy különleges szabadtéri nyitókoncerten a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár kertjében. A fesztiválra 4 esti koncertre érvényes bérletek, ezen kívül pedig akár egy adott napi teljes délutáni és esti programra szóló jegyek is vásárolhatók, diák, illetve nyugdíjas kedvezménnyel is. A koncerteken olyan nemzetközi hírű művészek lépnek színpadra, mint Miranda Liu, Győri Noémi, Bábel Klára, Bartosz Koziak vagy éppen Georgy Tchaidze és Borbély László. A fesztivál zárókoncertje a Central European String Quartet II. Nemzetközi Zeneszerzőverseny győztes darabjának ősbemutatójául is szolgál.

    Ajánlatunk


    Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

    A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

    Ajánló


    A történetben egy maréknyi árva gyerek kószál a háborús front kellős közepén biztonságra, hajlékra és élelemre vágyva. Céljuk a túlélés,…

    Lara Fabian élő koncertje – MVM Dome, Budapest! Csatlakozz hozzánk 2024. április 30-án, amikor Lara Fabian lenyűgöző showjával elvarázsol minket…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016