• Program


    III. New Millennium Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál  - Kamaraest 2. - Schubertiade
    2

    III. New Millennium Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál - Kamaraest 2. - Schubertiade

    Az orosz gyökerekkel rendelkező Georgy Tchaidze számára sem Schubert, sem a magyar kamarazenei élet nem ismeretlen, a New Millennium Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál visszatérő vendége. Magyarország legfiatalabb koncertmesterével, Miranda Liuval, valamint Bartosz Koziak, lengyel csellistával kiegészülve pedig már összeszokott duóként mutatják be a két darabot.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 27. péntek, 19:30

    III. New Millennium Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál és Mesterkurzusok
    Kamaraest 2.
    Schubertiade

    Schubert: Arpeggione szonáta, D. 821
    Bartosz Koziak (cselló), Georgy Tchaidze (zongora)
    Schubert: 14. d-moll vonósnégyes, "A halál és a lányka" D. 810
    Central European String Quartet:
    Miranda Liu (hegedű), Kovács Erika (hegedű), Máté Győző (brácsa), Szabó Judit (gordonka)

    A kamarazenét és annak leghitelesebb bemutatását helyezi középpontba a Miranda Liu hegedűművésznő – Magyarország legfiatalabb koncertmestere – által alapított, idén harmadik alkalommal megrendezett New Millennium Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál.

    Bécsi, valamint az Eszterházy-családnál töltött időszaka Schubert számára igen produktívnak mutatkozott, hiszen 1824-ben született meg a virtuózitást nem nélkülöző Arpeggione szonáta, valamint a Grand Duo is, utóbbi azonban csak a szerző halála után jutott el a közönséghez. Az orosz gyökerekkel rendelkező Georgy Tchaidze számára sem Schubert, sem a magyar kamarazenei élet nem ismeretlen, a New Millennium Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál visszatérő vendége. Magyarország legfiatalabb koncertmesterével, Miranda Liuval, valamint Bartosz Koziak, lengyel csellistával kiegészülve pedig már összeszokott duóként mutatják be a két darabot. Schubert vonós kamarazenéje szintén elmaradhatatlan a szerzőnek szentelt esteken, amelyet a Central European String Quartet biztosít a közönségnek.

    Támogatók:
    Cadenza Artist Management
    Support Excellence
    NKA
    MMA
    Suha Péter Photography

    A műsorváltozás jogát fenntartjuk.
    A résztvevők száma korlátozott.
    A koncertek az aktuális járványügyi szabályozásoknak megfelelően látogathatók.

    Ajánlatunk


    Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

    Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

    Ajánló


    Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

    Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016