• Program


    iLAND koncert

    iLAND koncert

    Az iLAND ennek a sok-sok zenei stílusnak különleges keveréke… egy zenei sziget, ahol jó időzni, csak úgy barangolni, vagy ha kedved tartja, magad lenni... egy sziget, melyet ha megismersz, magadénak érzel, és talán egy idő után keresni kezded, mert egyszerűen jó ott… Ezt jelenti számukra zenészként az elnevezés, emiatt választották új zenekaruk nevéül, védjegyéül:…

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 30. hétfő, 20:00

    iLAND zenekar koncert

    Tagok: Pálvölgyi Géza, Dorozsmai Péter, Takáts Tamás, Madarász Gábor

    Az East-től a Korálon, a Karthagón, a Skorpión át az Ákos Projekt-ig vagy a Tátrai Band-ig rengeteg formációban találkozhatunk a mai napig ezekkel a kitűnő muzsikusokkal.

    Az iLAND ennek a sok-sok zenei stílusnak különleges keveréke… egy zenei sziget, ahol jó időzni, csak úgy barangolni, vagy ha kedved tartja, magad lenni... egy sziget, melyet ha megismersz, magadénak érzel, és talán egy idő után keresni kezded, mert egyszerűen jó ott… Ezt jelenti számukra zenészként az elnevezés, emiatt választották új zenekaruk nevéül, védjegyéül: iLAND

    Az élő koncert anyagát a hamarosan megjelenő új iLAND album darabjai, illetve a jólismert dalok pl. az 56', a Szerelem sivataga, a David Bowie szeme, az Elrejtettél a szívedben újra hangszerelt változatai alkotják.

    Ajánlatunk


    Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

    Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

    Ajánló


    Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

    Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

    Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016