• Program


    IMAGINE Wedding Show – Esküvői kiállítás - Szerelmesek napja

    IMAGINE Wedding Show – Esküvői kiállítás - Szerelmesek napja

    Imagine Wedding Show esküvői kiállítás, Budapest egyik legelegánsabb esküvői helyszínén a Kempinski Hotel Corvinus Budapest-ben. Rengeteg esküvői szolgáltatóval, workshopokkal, divatbemutatókkal, gasztro kóstolókkal vár a szerelmesek napja, az Imagine Wedding Show!

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. február 25. szombat, 10:00

    Megkérték a kezed? Itt a Szerelmesek Napja!

    Valentin nap után újra itt az Imagine Wedding Show esküvői kiállítás egy igazán elegáns atmoszféra ölelésében a Kempinski Hotel Corvinus Budapest-ben! Egy lépésre a Fashion Street-től, közel 2000 négyzetméteren: minden, ami esküvő egy helyen, hogy az esküvőd szervezése olyan gondtalan élmény legyen amilyenre mindig is vágytál. Az esküvőszervezés minden szegmenséből várnak szolgáltatók, ezen a felejthetetlen napon, akik csak arra várnak, hogy a te álomesküvődet megvalósíthassák.

    Ha inspirálódnál; esetleg tanácstalan vagy, hogy milyen szolgáltatót válassz esküvődre vagy kérdéseid vannak az esküvőszervezés terén akkor az Imagine Wedding Show esküvői kiállítást neked találtuk ki.

    Hogy mivel várunk a szerelmesek napján?

    - rengeteg esküvői szolgáltató
    - különleges workshopok
    - érdekes előadások
    - gasztro bemutató és kostoló
    - selfie sarok
    - menyasszonyi ruha divatbemutatók a 2023-as trendek szerint
    - ajándék beauty welcome csomag

    A kiállítás helyszíne Budapest egyik legelegánsabb esküvői helyszíne, a Kempinski Hotel Budapest Corvinus. Ha szeretnéd látni, milyen egy lélegzetelállító esküvő a Kempinskiben akkor tarts velünk 2023. február 25.-én, hiszen különleges konyha és catering bemutatóval, szálloda tour-ral, esküvő szervezői beszélgetéssel vezeti be a házasulandókat az álom esküvő részleteibe.

    Ajánlatunk


    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

    "Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal teli utazásba, amelynek a végén az alábbi legfontosabb kérdésekre megtalálhatjuk a választ! – Megsúgom, sokkal közelebb van, mint gondolnánk." – Pokorny Lia

    Ajánló


    „Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

    Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

    A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016