• Program


    Impressz - Danubia Zenekar

    Impressz - Danubia Zenekar

    Hogy mi az az impresszionizmus a zenében, azt ölég nehéz lenne megfogalmazni, de talán nem is kell. A lényeg, hogy Debussy formabontó (akkoriban formátlannak mondták) szabadsága mára klasszikussá vált, inspirációs akkumulátorként működik azóta is – nem csupán a zenészek, de minden művészeti ág számára.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. február 4. szombat, 19:00

    A zongora volt Debussy fő hangszere, sokan elsősorban Preludes sorozata miatt ismerik őt és zenéjét. Nem véletlen, hogy a korai G-dúr triót is felvonultató válogatásban ez a hangszer viszi a „prímet”, de a szóló fuvolára írott nyitószám is mintegy mottóként vezeti fel, mit is értünk ún. impresszionizmus alatt, ha zenéről van szó.

     

    Debussy: Syrinx 

    Debussy: G-dúr zongoratrió 

    Debussy: Suite bergamasque 

    Debussy: Pour le piano  vagy Preludes – válogatás 

     

    Házigazda: Eckhardt Gábor

    Ajánlatunk


    Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi erotika, poénok, kacagás, happy end.

    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet alakító Molière a színpadon rosszul lesz, és még aznap meghal.

    Ajánló


    Babaróka 3+ 100 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

    Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016