• Program


    ImpróMűhely - játékos felnőtteknek

    ImpróMűhely - játékos felnőtteknek

    Szerdánként, improvizációs játékos műhely a Hámori Házban, Horváth-Töreki Gergely imprószínész, tréner vezetésével!

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. május 29. szerda, 18:00

    „Sok éve tapasztalom és formálom magamban, hogy számomra mi is az impró, hol az én helyem a rögtönzés csodálatos világában?! Teszem ezt már lassan 7 éve, és be kell valljam, amikor azt hiszed, hogy már tapasztalt vagy, hogy majd mindent tudsz,akkor jössz rá, hogy mennyit kell még tanulnod és gyakorolnod... :) De szerintem ettől szép! (Az élet, az impró... - kinek mi?)
    A péceli foglalkozásokon ebből a már megszerzett tudásomból, tapasztalásomból szeretnék átadni, és közösen még több mindenre rájönni, keresni, kutatni, fejleszteni a személyiséget és játszani, egyszerűen önfeledni!"

    Amiről az impró szól: Mondj igent és játssz, mint egy gyerek!

    Az improvizáció jótékony hatását nem csak a színészek ismerik és használják, hanem a hétköznapi életünkre is rendkívül jótékony hatással bír. Elfogadásra, kíváncsiságra tanít, nyitottabbá tesz, kilök a komfortzónákból és azt sulykolja belénk, hogy hibázni jó és, hogy kell!!! Mi több: MUSZÁJ ELRONTANI!

    Ezeken a műhelyeken garantált a jókedv és nagy a valószínűsége a függőség kialakulásának! :)

    Alsó korhatár 16 év, felső korhatár nincs.

    Sok szeretettel várunk!
    Horváth-Töreki Gergely és a Hámori Ház csapata

    Ajánlatunk


    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

    Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

    Ajánló


    Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016