• Program


    Incognito

    Incognito

    Az Incognito egy jazz / funk zenekar az Egyesült Királyságból.


     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. június 14. péntek, 20:00


    Az együttes az angol „acid-jazz” mozgalom egyik úttörőjeként vált ismertté. Az Incognito 1979-es alakulása óta ad teltházas koncerteket egyedi és különleges hangzásvilágban megszólaló, igazi örömzenéjével. Jean-Paul "Bluey" Maunick a zenekar vezetője, énekese, gitárosa, zeneszerzője és lemezkiadója.
    Az együttesben olyan előadók szerepeltek, mint Linda Muriel, Jocelyn Brown, Maysa Leak, Tony Momrelle, Imaani, Vanessa Haynes, Mo Brandis, Natalie Williams, Carleen Anderson, Pamela (PY) Anderson, Kelli Sae és Joy Malcolm.

    Első önálló albumuk 1981-ben jelent meg Jazz Funk címmel, amit később 15 album követett. Legutóbbi 2014 júniusában jelent meg Amplified Soul címmel.
    A dalszövegek mélyre szántóak, a zene felemelő, az előadás időtlen. Ez az a zenekar, amit mindenképpen látni kell élőben!

    Ajánlatunk


    Akár egy Agatha Christie krimi a Sex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új krimi-vígjátéka egy izgalmas, egész estés kikapcsolódást kínál a krimi és humor kedvelőinek.

    A boldogságot, a szerelmet, a szeretetet széles e világon, számtalan kalandon keresztül hajszoló, a végső békét azonban mégiscsak kedvese karjai között meglelő Peer Gynt a 19. századi drámairodalom egyik legösszetettebb alakja. A darab színrevitele és befogadása mindig kivételes erőpróba a rendező és néző számára egyaránt.

    A Győri Filharmonikus Zenekar sikertörténetébe biztos beleégett egy dátum: 2009, amikor a legendás olasz filmzeneszerző-karmesterrel, az Oscar-díjas Ennio Morricone-val nagysikerű távol-keleti és európai turnén vett részt.

    Ajánló


    Ennek a különleges darabjának nincs próbája, nincs díszlete, nincs jelmeze, nincs rendezője. Egy színész életében csak egyetlenegyszer adhatja elő a…

    „Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra.…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016