• Program


    IRodalmi KAvéhaz Spilák Klára beszélget Szabó Borbálával és Előd Álmossal

    IRodalmi KAvéhaz Spilák Klára beszélget Szabó Borbálával és Előd Álmossal

    A havi két alkalommal megrendezésre kerülő IRKA három téma mentén kínál olyan változatos programokat, amelyek nemcsak színházunkhoz és művészeinkhez hozza közelebb a nézőt, de a kultúra különböző ágazatai között is igyekszik hidat képezni.

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. október 15. hétfő, 18:00

    Tartalmas és izgalmas beszélgetésekkel szeretnénk bemutatni korunk nagy szerzőit, munkásságukat, sőt egy-egy apró történet erejéig magánéletüket is. Spilák Klára segítségével nézőink olyan írókkal, költőkkel találkozhatnak majd, akiknek írásait már számos helyen színpadra állították (Egressy Zoltán, Háy János, Parti Nagy Lajos, Péterfy-Novák Éva, Szabó Borbála, Závada Pál).

    Az IRKA szeretne lehetőséget adni színházunk művészeinek arra, hogy önálló estjeikkel új vagy kevésbé ismert oldalukat is megmutathassák. A programsorozat harmadik állomásaként olyan hétköznapi kérdéseket boncolgatunk majd a kortárs irodalom segítségével, ami mindnyájunkat foglalkoztat.

    Ajánlatunk


    Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

    Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

    A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

    Ajánló


    A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

    Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

    Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016