• Program


    Irodalmi reggeli Szabados Ágnessel és Peller Mariannal

    Irodalmi reggeli Szabados Ágnessel és Peller Mariannal

    Minden bizonnyal különleges beszélgetésnek ad otthon a Játékszín Julius Meinl színpada 2023.
    február 25-én, szombaton 10 órától. Szabados Ágnes vendége ugyanis a Libertine Könyvkiadó egyik
    emblematikus szerzője, akinek írói munkássága szorosan összefonódik a Libertine megalakulásával.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. február 25. szombat, 10:00

    Szinte egyidőben született meg a budapesti Libertine Könyvesbolt és Könyvkiadó a televíziós műsorvezető első regényével, az azóta is töretlen népszerűségnek örvendő Végtelen kísértéssel.

    Mariann nem hisz a véletlenekben, a szöveg és a kiadó egymásra találása tehát a csillagokban volt megírva, annál is inkább, mivel maga a regény is egy univerzumokon átívelő, spirituális szerelmi történet. A Végtelen kísértést 2022 novemberében követte a folytatás: a Szerelemszövetség nemcsak az első kötetben megismert főszereplők bonyolult szerelmi kapcsolatát fonja tovább, hanem nagyobb távlatokba is helyezi azt. Fény és Árnyék, jó és rossz, hűség és csábítás csap össze ebben a fordulatos történetben, amely a világunkban zajló különös események titkát is igyekszik feltárni.

    Nem véletlenül kerül hát sor február végén Ági és Mariann beszélgetésére: ez az időszak a Halak csillagjegyében telik, amelynek jelképe a halakat szimbolizáló két kis félkör. Az egyik hal a világegyetemmel való egyesülés felé úszik, a másik az önállóság, az egyén újjászületése felé halad – épp, mint a Szerelemszövetség főszereplője.
    Aligha véletlen…

    Peller Mariann a beszélgetést követően dedikál. A kötetek a helyszínen megvásárolhatók, akinek pedig már van saját példánya, ne hagyja otthon!

    Ajánlatunk


    A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

    Ajánló


    A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

    Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016