• Program


    Irodalmi szalon - Mohácsi Szilvia Bereményi Gézát kérdezi

    Irodalmi szalon - Mohácsi Szilvia Bereményi Gézát kérdezi

    A beszélgetés egy dickens-i fordulatokban gazdag életről és életműről Bereményi Gézával.

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. december 8. csütörtök, 18:00

    Az íráshoz köthető legkülönfélébb műfajokban próbálta ki magát, írt dalokat, filmek forgatókönyvét, színdarabokat, novellákat, regényeket, memoárt. Rendezett is filmeket és róla is készítettek mozit. Bereményi Géza igazán ismert alkotó. Vajon ez az ismertség befolyásolja-e, amikor önéletrajzi könyvet ír vagy bármi mást? Mi izgatja az írásban leginkább? Manapság papírra vet-e még dalszövegeket? Emlékekről, a képzeletről, az álmokról, és arról is beszélgetünk Bereményi Gézával, hogy ezt a mostani világot milyennek látja.

    12 év felett ajánljuk!

    Ajánlatunk


    Móricz Zsigmond története nagyon is időtálló témát jár körül: hogyan irányítják a nők a férfiakat a háttérből? A darab végére kiderül, az asszonyok furfangja nem csak napjainkban, a régi időkben sem ismert határokat.

    “Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

    Ajánló


    Szerző: William Somerset Maugham: CSODÁLATOS VAGY, JÚLIA! színház két részben a Játékszín színpadára alkalmazta: Németh Ákos

    Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016