• Program


  Ismerkedés a skanzennel

  Ismerkedés a skanzennel

  Barangoljuk be Magyarországot egy nap alatt  több

  Legújabb barangolásunk során a múzeum több tájegységét fogjuk érinti, megkeressük a legérdekesebb, legizgalmasabb házakat, épületeket, helyeket, kiállításokat, és tárgyakat. Lesz idő ebédelni, ki hol szeretne: piknik saját hozott szendviccsel, de kipróbálhatod a skanzen pékségét vagy éttermét.

  Utazunk a skanzen vonattal, a közel 100 éves Ganz-Jendrassik gyártmányú motorkocsival, ami Európa leghosszabb múzeumvasúti pályáján közlekedik.

  Kapcsolódunk az őszhöz: itt a betakarítás, a szüret és a befőzés, tartósítás ideje. Melyek a jeles szeptemberi napok? Milyen népszokások kötődnek hozzájuk? Nem lesz hiány szokásokból, praktikákból, hiedelmekből és receptekből.

  Egyéb díjak (az egyéb díjak a helyszínen fizetendőek a részvételi díjon felül): csoportos belépő a Skanzenbe 1500 Ft/fő, tourguide készülék díja 350 Ft/fő, Skanzen vonat jegy: 500 Ft/fő

  Dátum: 2021. szeptember 26., kezdés 10:40 órakor

  Egész napos program.

  A barangolás időtartama kb. 5-6 óra.

  Találkozó a Skanzen főbejáratánál 10:40 órakor. 

  Térkép: https://goo.gl/maps/cXegnstN5UKGG9D6A

  Én tömegközlekedéssel utazom Szentendre HÉV állomásról busszal. Ha szeretnél hozzám csatlakozni, írj a hello@barangolobk.hu email címre vagy üzenj messengeren.

  Személygépkocsival érkezők figyelmébe! Parkolás a Skanzennél: https://skanzen.hu/hu/latogatas/jo-tudni/parkolas

  Barangolós ügyeleti telefonszám egy órával a program kezdése előtt: 70/2676445

  A Skanzenben gyalogosan és vonattal fogunk közlekedni. Kényelmes cipő, sportcipő ajánlott, időjárásnak megfelelő ruházat.

  Általános szerződési feltételeket és az Adatvédelmi és Adatkezelési szabályzatot itt találod:

  Adatvédelem:

  https://drive.google.com/file/d/17E9qWU9Yf9q0ROudqk4HKHDC6RQjpSqi/view?fbclid=IwAR07kF3kJLfxfOut37h67m7F66TIcuQVal-KHGLDGA-1-_UOks9Kih0MEOE

  ÁSZF:

  https://drive.google.com/file/d/1jxY3jpH8Lb5AKSdmnUO-i7Sg5PO0v_5a/view?fbclid=IwAR1xAKS8BmSy2Hp2K0UtNs8OLMHUCtzatZzZRo1k76qj83QTq8I3GVM7jKQ

  Légy szíves olvasd el!

  A barangolás vége a Skanzenben lesz. Tömegközlekedéssel utazókkal együtt megyünk vissza Szentendrére a HÉV állomáshoz.

  Egyéb tudnivalók:

  A programok füstmentesek, kérlek, hogy a találkozási ponttól a program végéig ne gyújts rá, köszönöm! Részvétel saját felelősségre. A programváltozás jogát fenntartjuk!

  A barangolást rossz idő esetén is megtartom.

  A programra az aznap érvényben lévő járványügyi szabályok vonatkoznak! Ezek betartását kérem minden résztvevőtől.

  Kérdés esetén írj a hello@barangolobk.hu címre vagy üzenj Messengeren a facebook.com/barangolobk oldalon.  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016