• Program


    Isten komédiásai - Werk Vizsgaelőadás

    Isten komédiásai - Werk Vizsgaelőadás

    Popper Péter édes-bús színműve egy férfi és egy nő küzdelmét veszi górcső alá: a küzdelmet egymás megértéséért és a világban betöltött helyük értelmezéséért. Az önéletrajzi ihletettségű darab főhősei az élet egészen különböző területeiről érkeznek – ám összeköti őket a kölcsönös vonzalom..

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. október 25. vasárnap, 19:00

    Isten komédiásai - Werk Vizsgaelőadás

    Popper Péter édes-bús színműve egy férfi és egy nő küzdelmét veszi górcső alá: a küzdelmet egymás megértéséért és a világban betöltött helyük értelmezéséért. Az önéletrajzi ihletettségű darab főhősei az élet egészen különböző területeiről érkeznek – ám összeköti őket a kölcsönös vonzalom, valamint „a másik” világának félelemmel teli csodálata. A Tudós és a Színésznő szellemes párbeszéde filozófiai igénnyel dolgozza fel a racionalitás és a művészi világszemlélet ütközésének kérdéskörét, miközben játékosan világít rá legmélyebb emberi gyarlóságainkra, érzékelésünk korlátoltságára éppúgy, mint az évődő nemi játszmák izgalmára. A 2020-as feldolgozás a 21. század tárgyi környezetébe helyezi a művet, ám alapvető üzenetétől nem távolodik el: a színház varázslatáról és a komédiások életének rejtelmeiről értekezik friss, közérthető, kortárs formában.

    Szereplők:
    Színésznő - László Panna
    Tudós - Kocsis Fülöp Soma

    Rendező:
    Egressy G. Tamás


    Az előadás a Werk Akadémia Színházi menedzser szakos hallgatóinak vizsgamunkájaként valósul meg.

    Végzős hallgatók
    Bögre Krisztina, Faragó Alexandra, Galambos Zsófi, Gere Vivien, Kasztner Ramóna, Kurdi Bernadett, Lakatos Gabriella, Lengyel Kristóf, Móricz Máté, Pintér Szilvia, Rada Lilla, Szántó-Leopold Ferenc, Szende Nikoletta, Tóth Fruzsina, Zelei Ágnes

    Mentor
    Balogh Máté András, KortársPR

    Ajánlatunk


    Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

    zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

    Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016