• Program


    Isten pénze
    2

    Isten pénze

    Dickens Karácsonyi ének című regénye alapján készített színpadi adaptáció az Isten pénze mai napig aktuális.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. január 23. csütörtök, 17:00

    Isten pénze

    Dickens Karácsonyi ének című regénye alapján készített színpadi adaptáció az Isten pénze mai napig aktuális. Scrooge, a szőrösszívű, dúsgazdag vállalkozó, akit nem érdekel, hogy karácsony van, neki ez ugyanolyan szörnyű nap, mint a többi. Elzavarja az éneklő koldusgyereket és a rászorulóknak adományt gyűjtőket is. Miután hazatért és elfogyasztotta mélabús vacsoráját lefekszik aludni. Ekkor Marley, a hét éve halott üzleti partnere látogat el hozzá szellemként és közli, hogy elviszi őt a múlt, a jelen és a jövő karácsonyába. Scrooge rájön, ahogy nőtt a hosszú évek során a vagyona, úgy szűkült össze a szíve. A múltat nem lehet megváltoztatni, de a jövőt lehet másképp folytatni. A színdarab tele van apró csodákkal, amelyeknek végig kellene kísérniük életünket.

    Ajánlatunk


    Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

    „Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra. A Grammy-díjas észt-amerikai karmester hasonlóan ínyenc programmal érkezik a BFZ-hez is.

    Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek a helyzetükkel? Mi történik, ha a megannyi dolgozat javítása vagy az iskolai kirándulás kihat a pedagógus magánéletére?

    Ajánló


    Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

    Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos…

    Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016