• Program


  István, a király koncertturné 2020

  István, a király koncertturné 2020

  A látványos, modern megszólalású produkció a legnépszerűbb - a rockoperából is ismert - énekes-színészekkel, rockzenekarral, látvány- és animáció technikával, a ma elérhető legprofesszionálisabb világítástechnikával került bemutatásra.

  Szörényi Levente - Bródy János: István, a király rockopera
  A rockopera keresztmetszetének koncertváltozata

  Boldizsár Miklós Ezredforduló c. drámája alapján
  2019 nyarán közel 50 000 néző láthatta a produkciót. Mosonmagyaróvár főtere, a Kárpátaljai Turulfesztivál valamint felvidék legnagyobb fesztiválja, a Gombaszögi Nyári Tábor óriási sikerrel fogadta a rockopera koncertváltozatát.
  Szörényi Levente és Bródy János  István, a király című rockoperája 35 éve Magyarország legismertebb és legsikeresebb zenés színpadi műve, melynek slágereit az egész ország énekli.
  A 2020-as év az évfordulók, megemlékezések éve. Ezért volt fontos küldetés, hogy bemutassuk a rockopera keresztmetszetének koncertváltozatát, mely így látható lesz olyan helyszíneken, fesztiválokon és színpadokon, ahol eddig a darab monumentális méretei miatt nem volt lehetőség.

  Művészeti és produkciós vezető: Feke Pál

  A Zikkurat Színpadi Ügynökség különleges engedélye alapján bemutatja a CRESCENDO MUSIC.  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016