• Program


    István, a király koncertturné 2020

    István, a király koncertturné 2020

    A látványos, modern megszólalású produkció a legnépszerűbb - a rockoperából is ismert - énekes-színészekkel, rockzenekarral, látvány- és animáció technikával, a ma elérhető legprofesszionálisabb világítástechnikával került bemutatásra.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 22. szombat, 20:00

    Szörényi Levente - Bródy János: István, a király rockopera
    A rockopera keresztmetszetének koncertváltozata

    Boldizsár Miklós Ezredforduló c. drámája alapján
    2019 nyarán közel 50 000 néző láthatta a produkciót. Mosonmagyaróvár főtere, a Kárpátaljai Turulfesztivál valamint felvidék legnagyobb fesztiválja, a Gombaszögi Nyári Tábor óriási sikerrel fogadta a rockopera koncertváltozatát.
    Szörényi Levente és Bródy János  István, a király című rockoperája 35 éve Magyarország legismertebb és legsikeresebb zenés színpadi műve, melynek slágereit az egész ország énekli.
    A 2020-as év az évfordulók, megemlékezések éve. Ezért volt fontos küldetés, hogy bemutassuk a rockopera keresztmetszetének koncertváltozatát, mely így látható lesz olyan helyszíneken, fesztiválokon és színpadokon, ahol eddig a darab monumentális méretei miatt nem volt lehetőség.

    Művészeti és produkciós vezető: Feke Pál

    A Zikkurat Színpadi Ügynökség különleges engedélye alapján bemutatja a CRESCENDO MUSIC.

    Ajánlatunk


    Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

    Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

    Ajánló


    Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja…

    Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016