• Program


    Itáliai utazás: Én vagyok a Mikulás

    Itáliai utazás: Én vagyok a Mikulás

    Io sono Babbo Natale
    olasz vígjáték, 98 perc, 2021
    olasz nyelven, magyar felirattal

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. december 19. hétfő, 18:30

    Rendező: Edoardo Falcone
    Szereplők: Marco Giallini, Gigi Proietti, Barbara Ronchi, Antonio Gerardi, Daniele Pecci

     

    Ettore (Marco Giallini) az utóbbi öt évet börtönben töltötte. Amikor kiszabadul, nincs hová mennie, barátnője elhagyta, és nem találkozhat még a kislányával sem, aki nem sokkal azelőtt született, hogy őt lecsukták. Egyedül és reményvesztve kóborol Róma utcáin, ahol találkozik egy különös öregemberrel, Nicolával (Gigi Proietti). Jó ötletnek tűnik számára, hogy kirabolja, de amikor betör a lakásába, rádöbben, hogy Nicolának nincsenek olyan értékei, amit ellophatna, ráadásul az öreg furcsa kijelentést tesz: ő a Mikulás.
    Nicolaként utolsó szerepében láthatjuk a 2020-ban elhunyt kitűnő olasz színészt, Luigi (Gigi) Proiettit. A történet hátteréül pedig Róma gyönyörű helyszínei szolgálnak.

    ***

    Ettore (Marco Giallini) è un ex galeotto dalla vita turbolenta e sgangherata. Non ha grandi prospettive se non quella di continuare la sua carriera da rapinatore. È così che si ritrova a casa di Nicola (Gigi Proietti), un simpatico signore che non possiede oggetti di valore ma ha una incredibile rivelazione da fare: “sono Babbo Natale!” Ma sarà davvero lui?

    Tovább az Itáliai utazás 2022/23 sorozat programjához >>

    Az Itáliai utazás sorozat a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósul meg. 
    Együttműködő partnerünk a Budapesti Olasz Kultúrintézet.

    Ajánlatunk


    Zenés Kalandtúra – musical két részben-

    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    A Pesti Magyar Színház zenés előadásában megismerheted Tutajos és Bütyök, a két fővárosi nyolcadikos csodás nyári kalandjait. A két jó barát először jár vidéken, mégpedig a varázslatos titkokat rejtő Kis-Balaton mellett. Eleinte minden idegen a számukra, de Matula bácsi – aki kicsit olyan, mintha mindannyiunk nagypapája volna – megismerteti őket a táj titkaival, a végtelen nádas különleges állataival és növényeivel, a vidéki élet szépségeivel.

    Ajánló


    Az a zenekar, amelyet Kobayashi Ken-Ichiro életében először vezényelt szülőhazája határain kívül, az a budapesti MÁV Szimfonikus Zenekar volt. 2024.…

    A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016