• Program


    Iván Szandra és Jász András - I heart swing

    Iván Szandra és Jász András - I heart swing

    A tavaszi széllel együtt friss kulturális programok is érkeznek a Balaton északi partjára. Februárban Falusi Mariann és Sárik Péter, Dalolva szép az élet, csak el ne dzsesszük című produkciója, márciusban Kepes András, Csillagok nyomában című műsora, áprilisban pedig Iván Szandra és Jász András - I heart swing című zenés estje látogat a Hableány BISZTRÓ – BORBÁRba.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. október 24. szombat, 19:30

    Kedves Nézőink!

    Tájékoztatjuk önöket, hogy Iván Szandra és Jász András - I heart swing című zenés estje 2020. április 18-a helyett 2020. október 24-én, szombaton lesz. A megvásárolt jegyek az eredeti feltételek szerint, ugyanazokra a helyekre érvényesek, viszont a menü változott. A vacsorajegy a leírásban feltüntetett menüsorra vonatkozik.

    Minden kedves, a programra már jegyet váltott nézőnket arra kérjük, hogy amennyiben az új időpont nem megfelelő, és szeretnék visszaváltani a jegyüket, azt legkésőbb 2020. április 17-ig jelezzék a jegy@kultkikoto.hu e-mail címen.

    Reméljük, hamarosan személyesen is találkozhatunk!


     

    2020. október 24. (szombat) 19.30 óra /vacsorajeggyel: 18.30-tól/
    Iván Szandra és Jász András - I heart swing

    A bársonyosan búgó hangú, hangszerét érzékenyen megszólaltató Iván Szandra nemzetközileg elismert zongorista, énekesnő és zeneszerző. Turnézott és lemezt adott ki a nagysikerű Budapest Bár zenekarral, zeneszerzőként, szövegíróként és producerként magyarországi sztárénekesek repertoárját is színesíti dalaival. Az ő hangjához, zongorajátékához és egyéniségéhez tökéletesen illeszkedik a füstös klubok hangulatát megidéző virtuóz, ugyanakkor letisztult szaxofonozást képviselő – a budapesti zenei élet sokoldalú, meghatározó egyénisége – Jász Andris játéka.

    Vacsora:
    Előétel: Tökpisztrángkaporkel
    Főétel: Mangalica•cékla•mogyoró•fehérrépa

    Desszert: Étcsokoládébundáskenyér 

    Jegytípusok:
    Vacsorajegy: 11.500 Ft
    Normál jegy: 3.500 Ft 

    A vacsora kényelmes elfogyasztása érdekében kérjük vacsorajeggyel érkező vendégeinket, hogy időben érkezzenek a helyszínre (18.30-tól).

    A helyszínen kizárólag készpénzes fizetési lehetőség érhető el. Bankkártyás fizetéssel kizárólag online tud jegyet vásárolni rendezvényeinkre.

    Ajánlatunk


    A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

    A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

    Ajánló


    A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

    A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016