• Program


    IZA ÉS KRISZTIÁN

    IZA ÉS KRISZTIÁN

    Az 'Iza és Krisztián' utazás egy öregasszony lelkének és házasságának mélyére: szenzációs fordulatok helyett életszerű és hétköznapi mázba – no és konyakba – áztatott monológok során tárul fel egy ellentmondásos kapcsolat nemfejlődés-története.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. április 16. csütörtök, 19:00

    IZA ÉS KRISZTIÁN
    monodráma
    írta: Cziczó Attila

    Az 'Iza és Krisztián' utazás egy öregasszony lelkének és házasságának mélyére: szenzációs fordulatok helyett életszerű és hétköznapi mázba – no és konyakba – áztatott monológok során tárul fel egy ellentmondásos kapcsolat nemfejlődés-története. A fizikai pusztulás fenyegető közelsége, röpke életünk és legfontosabb kapcsolataink vég előtti számvetése a Fészek Színházba költözött egy monodráma formájában, Andai Kati emlékezetes főszereplésével. A darab megkapó őszinteséggel és humorral beszél magányról, kétségbeesésről, céltalanságról, zugalkoholizmusról, és még valamiről: az élettiportság ellenére kiirthatatlan ragaszkodásról és szeretetről.
    (detectivity.hu)

    14 éven felülieknek ajánlott!

    Ajánlatunk


    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    „Az ok, ami miatt a Szerelmes Shakespeare-t az irodalommal foglalkozó kutatók és kritikusok is élvezetesnek találják, nem más, mint hogy a narratíva nagyon öntudatosan játszik el azokkal az életrajzi fantáziákkal, amelyek az idők során Shakespeare köré épültek.” (Adam Hooks)

    Ajánló


    Székely Csaba drámaíróként először 2011-ben, a POSZT Nyílt Fórum programjában tűnt fel, ahol Bányavirág című színdarabjáért a Színházi Dramaturgok Céhe…

    40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016