• Program


    IZP-estek - Horváth Nóra-Oberfrank Réka: AfterEverAfter; Horváth Nóra-Collective Dope: Beat

    IZP-estek - Horváth Nóra-Oberfrank Réka: AfterEverAfter; Horváth Nóra-Collective Dope: Beat

    - dupla est -

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. január 14. kedd, 20:00

    AfterEverAfter

    Szingli, kapcsolatban van, házas, elvált, szerető, fiatal, idős, tapasztalt, tapasztalatlan. A 21. században, vagy annál régebbi időkben, jó módban, vagy szegénységben. Az érzések, az állapotok közösek, de mégis mindannyian másképpen reagálunk rájuk. Lesz ami stabil, van ami megborul, visszaáll, vagy elmúlik, átalakul.    #orokkonorokke
    Ebben az előadásban az alkotók a társkereséshez fűződő saját, illetve környezetükben tapasztalt hatásokat feldolgozva hozták létre e folyamatot, ahol végighaladva egy lelki úton mutatnak fel ismert helyzeteket, érzéseket, képeket melyek a mai párkapcsolati kultúrában aktívan létező elemek. Végigkövethetjük, mit is jelent ma nőnek lenni, mik a tradicionális képeink erről, illetve mai, modern változataikkal is találkozunk. Ezek beleszőve egy absztrakt személyes térbe válnak élővé. A két táncos hol találkozik, hol saját útját járja egymás mellett. Annak ellenére, hogy egyéni folyamatokon mennek keresztül, állapotaik között mégis sok relációt vélhet felfedezni a néző.

    Szereposztás/stáb:
    Alkotók/előadók: Horváth Nóra, Oberfrank Réka
    Zene: Csizmás Andris
    Fény: Pete Orsolya
    Mentor: Molnár Csaba

    ------------------------------
    Horváth Nóra - Collective Dope:
    Beat

     A két előadó a mai társadalmunkra jellemző új kapcsolati formák megfelelőiként különböző tánc-nyelveket használva keres utakat egymás felé, a mozgás formaiságán keresztül mutatva be az útkeresés nehézségeit, abszurditását, és sokszor komikus pillanatait.

     A bemutatott jelenetekben iróniával és humorral reflektálnak saját ritmus-, és jellembeli különbsége-ikre, illetve a világ folyton változó kapcsolati sémáira. Olyan táncformákat mutatnak be mondanivalójuk megjelenítésének eszközéül, melyek alapvetően határozták, illetve határozzák meg egy-egy kor szellemét. Használnak néptánc elemeket, diszkót, technót, hip hopot, twerket illetve egészen kis csoportokat érintő mai táncokat is, mint például a hardcore dance-t. A felsorolásban szereplő, egymástól nagyon különböző tánc és zenei stílusokat Porteleki Áron zeneszerző segítségé-vel fogják össze.

    Az előadás 2019-ben elnyerte a Lábán Rudolf-díjat.

    Alkotók, előadók: Horváth Nóra, Ivanov Gábor
    Zenei összeállítás: Porteleki Áron
    Fénytechnika: Pete Orsolya
    Mentor: Rózsavölgyi Zsuzsa
    Konzultáns: Mészáros Máté
    Koncepció: Horváth Nóra

    Ajánlatunk


    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

    A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

    A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

    Ajánló


    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

    Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016