• Program


    JACK, A MEGMENTŐ - Danny Bain
    3

    JACK, A MEGMENTŐ - Danny Bain

    Az amerikai zenész, Danny Bain, 2010-ben érkezett Magyarországra, azóta a veszprémi Kabóca Bábszínházzal együttműködésben számos gyerekelőadást hozott létre, melyekben a különleges, főként afrikai és dél-amerikai hangszereknek kiemelkedő szerep jut

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. július 23. szombat, 10:30

    Jack, a megmentő

     

    A Tokapippi-hegység hóbortos lomárusa, Amos, meséli el az ifjú Jack történetét. Miután az összes többi vasútépítő elmenekül a táborban történő különös események miatt, egyedül Jack elég bátor ahhoz, hogy bemerészkedjen a titokzatos erdőbe, és a nyugtalanító történések végére járjon. Kalandja során találkozik az erdőben élő szokatlan teremtményekkel, mint például a ragacsos farkú Loposszumokkal, a toboz-dobáló Mögébújóval és a borzalmas Furmányos Ormányossal. Jack, a kalapjában fészkelő Lükeröpke segítségével minden akadállyal megküzd, és ezáltal a vasútépítők is visszatérhetnek, hogy együtt befejezzék a vasutat. Az egész mesét keresztülszövik az Appalach-hegység népzenéjére emlékeztető dalok, sőt mi több, a történetben szereplő összes különleges lényt egy-egy egyedi, házi készítésű hangszer testesíti meg.

    Író: Sándor Anna, Danny Bain

    Zeneszerző: Bain Melinda és Danny Bain

    Tervező: Mátravölgyi Ákos (Blattner-díjas)

    Rendező: Szántó Viktória

    Játssza: Danny Bain

     

     

     

    Ajánlatunk


    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

    A történetben egy maréknyi árva gyerek kószál a háborús front kellős közepén biztonságra, hajlékra és élelemre vágyva. Céljuk a túlélés, kilátásaik azonban nem túl biztatóak. Útjuk során nemcsak ellenséggel, de jóakarókkal is találkoznak, akik segítenek meglátni az emberséget a legembertelenebb időkben is. Hűség, barátság, bátorság csak néhány a megszerzett kincsek közül, amikre bukkannak kis hőseink, valahol Európában vándorolva. A Valahol Európában az azonos című film musical-adaptációja, ami színházunk egykori igazgatója, Korcsmáros György írói örökségét is őrzi.

    Ajánló


    A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016