• Program


    János Jelenések - Kardos-Horváth János zenés stand-up estje - BEMUTATÓ

    János Jelenések - Kardos-Horváth János zenés stand-up estje - BEMUTATÓ

    Dumaszínház est

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. december 21. kedd, 19:00

    Kardos-Horváth János estje nem csupán kalandos életéről, dalainak eredetéről, a kezdetekről, az újratervezésről, a klímaváltozással való viszonyáról és arról szól, hogy mikor lesz végre köztársasági elnök. Nem csupán egy ikonikus zenész humoros történetáradata a szaró-buddha-póztól az árufeltolto manager-ségig. Kardos-Horváth János estje humorballada, humormusical: dalokkal tűzdelt, pszichiológiai mélységű ön-monológ, ami - egy terápiás üléssel ellentétben - nem csak annak fergeteges élmény, aki elbeszéli, hanem annak is, aki hallgatja.

    Ajánlatunk


    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

    A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    Ajánló


    A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016