• Program


    János vitéz misszió

    János vitéz misszió

    „Én vagyok János vitéz” – mondják sorban az előadás fiatal színészei a „János vitéz misszió” című előadásban. A Nemzeti Színház 2014-ben bemutatott nagyszabású János vitéz előadásában minden évadban seregnyi színésznövendék játszik – színházi beavatásuk egyik állomásaként.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. június 28. péntek, 21:00

    János vitéz misszió

    A Nemzeti Színház előadása

    „Én vagyok János vitéz” – mondják sorban az előadás fiatal színészei a „János vitéz misszió” című előadásban. A Nemzeti Színház 2014-ben bemutatott nagyszabású János vitéz előadásában minden évadban seregnyi színésznövendék játszik – színházi beavatásuk egyik állomásaként. Petőfi művének és a nemzetis előadásnak a missziós verziója is egyfajta beavatás: a nagy művet frissen végezett színészhallgatók egészen közel viszik a fiatalokhoz – színházat varázsolnak az iskolába, ezúttal a Tószínpadra, egy tanórányi időre. A János vitéz mellett elkészült már a Bánk-misszió is, Katona művének tantermi verziója, jövőre talán azt is láthatjuk Gyulán.

    Előadják: Vidnyánszky Attila egykori kaposvári diákjai.

    Rendező: Vidnyánszky Attila

    Ajánlatunk


    Angélique Kidjo dalaiban szívesen működnek közre a jazz, a soul, a pop világsztárjai, és ugyanúgy örömmel dolgozik együtt fiatal producerekkel, mint ahogyan nekiáll egy az egyben feldolgozni egy klasszikus Talking Heads-albumot. Hatalmas és befolyásos zenei és emberi nagyság - látni és hallani kell!

    Május 19-én vasárnap Győrszentivánra érkezik Manuel! Élőzenekaros koncertet ad a fiatalok nagy kedvence.

    Ajánló


    A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016