• Program


    Játszótér
    2

    Játszótér

    Az ifjúságnak kedvez a GG Tánc Eger idei stúdiószínpadi produkciója: a társulat egy interaktív mesevarázslattal készül a gyermekek számára, melynek bemutató előadását a fesztivál keretein belül láthatja majd a közönség.

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. május 22. szerda, 15:00

    JÁTSZÓTÉR
    (játék-szín-tér)
    táncmese

    Hat évvel ezelőtt hagyományteremtő szándékkal indult, és a 2018/2019- es évadban hetedik alkalommal kerül megrendezésre a Stúdiószínházi Táncfesztivál Egerben. Programsorozatunkkal évről-évre házhoz szeretnénk vinni az északkelet magyarországi régió táncszerető közönsége számára elsősorban hazai táncpaletta aktuális alkotásait.
    A stúdiószínpad adottságaiból, jellegéből fakadóan műfajilag a kortárs tánc dominál rendezvényünk repertoárjában, azonban folyamatosan egy nyitott, stílusát tekintve széles skálán mozgó fesztiválprogram kialakítására törekszünk. Teret adunk a néptánc bázisú előadások, a táncszínházi alkotások, illetve a nagyobb balett- együttesek számára, s igyekszünk megmutatni a hasonló kondíciók között működő tánctagozatok munkáit is.
    Szeretnénk a táncot kedvelő közönség igényeit minél szélesebb körben kielégíteni, a táncművészetet egyre inkább ismertté és kedvelté tenni, új nézőket - hangsúlyozottan a gyermekeket és fiatalokat is - becsalogatni a nézőtérre, megismertetni velük a tánc nyelvét, hogy később a táncot értő és kedvelő, színházlátogató felnőttekké váljanak. Az ifjúságnak kedvez a GG Tánc Eger idei stúdiószínpadi produkciója: a társulat egy interaktív mesevarázslattal készül a gyermekek számára, melynek bemutató előadását a fesztivál keretein belül láthatja majd a közönség.
    Programsorozatunkból nem csupán a közönség profitálhat: saját, illetve a fesztiválon résztvevő vendég-táncművészeink számára egyaránt szakmai fejlődést jelent. Ez az egyedülálló kezdeményezés országos szinten ez az egyetlen, stúdiószínházi produkciókra fókuszáló, professzionális táncesemény.



    LAURA: NOVÁK LAURA
    ANYUKA: KELEMEN DOROTTYA
    APUKA:  EMŐDI ATTILA
    SÁRGA: TÓTH KAROLINA
    ZÖLD: TÖRTELI NADIN
    KÉK: JONI ÖSTERLUND
    PIROS: RAYCO LECUONA SUAREZ
    FEKETE: ROVÓ VIRÁG

    Díszlet-jelmez koncepció: TOPOLÁNSZKY TAMÁS
    Szcenika: ENGLER IMRE, FODOR ZSOLT
    Jelmez kivitelezés: KOVÁCS TÍMEA
    Zene: BARTÓK BÉLA MONTÁZS
    Zenei munkatárs: XXX
    Dramaturg: HALASI DÁNIEL
    Ügyelő: KISS ALEXANDRA
    Koreográfus-asszisztens: KELEMEN DOROTTYA
    Koreográfus:
    TOPOLÁNSZKY TAMÁS
    Harangozó Gyula-díjas

    Ajánlatunk


    Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

    Ajánló


    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

    A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016