• Program


    j(A)zz! - FAZIOLI Nights - David Helbock playing John Williams

    j(A)zz! - FAZIOLI Nights - David Helbock playing John Williams

    David Helbock legfrissebb programjában az olyan nagysikerű filmek zenéi, mint az Indiana Jones, a Harry Potter, a Cápa, vagy a Schindler listája, a lényegükre redukálódnak és a zongorista egyéni, kreatív szóló-hangszerelései révén egészen új fényben ragyognak fel.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. január 30. csütörtök, 20:00

    j(A)zz! | FAZIOLI Estek | David Helbock playing John Williams (AT)

    Közreműködik:
    David Helbock - zongora

    A világhírű svájci montreux-i jazzfesztivál szólózongora-versenyének két díja plusz közönségdíja, a lemezeiről, illetve különböző projektjeinek a világ szinte minden táját érintő turnéiról írt számtalan lelkes, nemzetközi kritika kétséget kizáróan bizonyítják, hogy a kis osztrák faluból, Koblachból származó David Helbock komoly nemzetközi karriert mondhat magáénak. A zongorista 2016 óta a közismert német jazz-kiadó, az ACT exkluzív művésze, aki mindkét ott megjelent lemezének anyagát – Into the Mystic (2016) és Tour d'Horizon (2018) – az Opusban is nagy sikerrel mutatta be azon frissiben, így érthető a felfokozott várakozás a 2019 augusztusában kiadott legfrissebb, Playing John Williams címet viselő szólólemezének bemutatása előtt.

    A Playing John Williams – Helbock negyedik szólózongora albuma az Emotions (2003), Time (2007) és Purple (2012) után – minden idők egyik leghíresebb filmzeneszerzője, a Steven Spielberg majd mindegyik bombasikerének zenéjét jegyző John Williams zenéjét állítja középpontjába. A lemezzel Helbock szervesen kapcsolódik két korábbi projektjéhez is: már a 2012-ben a Traumtonnál kiadott – a legendás popművész, Prince kompozícióira épülő – Purple című szólóalbumán sikerült egyedülálló és kreatív módon a szólózongora nyelvére formálnia és redukálnia a popkultúrát, míg a 2016-os Into the Mystic triólemezén különböző mitológiákból vett misztikus történetek szerepeltek, és itt már John Williams zenéjét is érintették a Csillagok háborújából vett klasszikus téma feldolgozása révén.

    David Helbock legfrissebb programjában az olyan nagysikerű filmek zenéi, mint az Indiana Jones, a Harry Potter, a Cápa, vagy a Schindler listája, a lényegükre redukálódnak és a zongorista egyéni, kreatív szóló-hangszerelései révén egészen új fényben ragyognak fel.

    Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
    Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
    Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

    Ajánlatunk


    A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

    Ajánló


    Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

    Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016