• Program


    j(A)zz! / Tree

    j(A)zz! / Tree

    A trió zenei megközelítése mentes mindenféle dogmától – és ez nagyon üdítő: a régebbi stíluselemeket okosan frissítik fel, teszik maivá, szabadítják fel és ötvözik modern stílusjegyekkel, hogy új hibrideket alkossanak.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 11. szerda, 20:00

    j(A)zz! / Tree

    KÖZREMŰKÖDIK:
    Andreas Waelti - nagybőgő
    Georg Vogel - zongora
    Michael Prowaznik - dob

    A filmekben a helyszín és az időpont felvázolását arra szokták használni, hogy egy történetnek egy speciális atmoszférában megágyazzanak és érzelmi hátteret adjanak annak – de ezek az információk általában keveset árulnak el magáról a történetről, annak jelentéséről vagy esetleges megoldásáról. A bécsi Tree együttes kompozíciói hasonló célt szolgálnak: az alapok adottak számukra, de ezek a zenei témák az improvizáció és az interakció folyamán válnak igazán élő, lélegző történetekké.

    Georg Vogel, Andreas Waelti és Michael Prowaznik jazzt játszik annak minden lehetséges formájában, az előre megtervezett és intuitív ötletek összjátékának szentelve magát, improvizációjuk során kidolgozva vagy szembeállítva ezen minőségeket. A trió zenei megközelítése mentes mindenféle dogmától – és ez nagyon üdítő: a régebbi stíluselemeket okosan frissítik fel, teszik maivá, szabadítják fel és ötvözik modern stílusjegyekkel, hogy új hibrideket alkossanak. A Tree a szó legjobb értelmében egységként működik, meggyőzően bizonyítva, hogy a zene a posztmodern időkben is őrzi különleges vitalitását.

    Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
    Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
    Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

    Ajánlatunk


    Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

    zenés party két részben

    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

    Ajánló


    3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

    Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016