• Program


    Jazzbarátok Köre: Santa Diver DE hallgató/dolgozó

    Jazzbarátok Köre: Santa Diver DE hallgató/dolgozó

    A zenekar tagjai
    Kézdy Luca - hegedű, elektronika
    Szesztay Dávid - basszusgitár
    Halmos András - dob

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. február 12. kedd, 19:30

    A Santa Diver napjaink egyik legígéretesebb budapesti zenei formációja: technoid zenei felfogása és lüktetése, a különböző népzenékből és a jazzből hozott dallamvilága és szabadsága olyan egyveleget alkot, ami nem csak, hogy önmagában is gyönyörű zene, de ráadásul nagyon aktuális, ezredfordulós zene is egyben. 

    A Santa Diver zenéjére hatással volt a techno minimalizmusa, a marokkói gnawa transz-élménye és sosem szűnő energiája, a jazz szabadsága, valamint a romantikus zenék érzékenysége és szépsége. A zenekar 2006 októbere óta ad koncerteket, többek között a Mediawave-n, az Ultrahang Fesztiválon, a Hídünnepen, a bécsi Ost-klubban, a Gödör Klubban, a Trafóban, a Millenárison, az A38-on és a Francia Intézetben. Gyakran lépnek fel vendég szólistákkal, mint például Laurent Blondieu, Barabás Lőrinc, Vázsonyi János vagy Bede Péter.

    Ajánlatunk


    1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    Ajánló


    Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

    Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016