• Program


    Jazzcsütörtök: Varga Gábor zongora est
    3

    Jazzcsütörtök: Varga Gábor zongora est

    A népszerű soproni zongorista, zeneszerző Varga Gábor a triójával lép fel a Jazzcsütörtök keretében augusztus 18-án a fertőrákosi barlangszínház Dohnányi termében. A Cool Jazz Reload című lemezüket mutatja be Csuhaj Barna Tibor bőgőssel és Jeszenszky György dobossal.

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 18. csütörtök, 18:00

    Az ultra magas felbontású rögzítési technikával készült kiadványok világranglistájának a versenyében az év albuma címet nyerte el 2020-ban a Varga Gábor Jazz Trió Cool Jazz című lemeze. Magyar kiadvány még nem szerepelt soha ilyen sikerrel ezen a listán. Nagyon komoly szenzációnak számított a teljesítményük. Most ennek a díjazott albumnak született folytatása. A népszerű soproni dzsesszzongorista, zeneszerző koncepciója természetesen a Cool Jazz által képviselt vonalat görgeti tovább. Gáspár Károly lemezkritikája azt mondja: „Nyilvánvaló, hogy Gábor számára az egyik legnagyobb inspirációt Miles Davis legendás albuma, a Kind of Blue jelenti továbbra is, hiszen ezt tükrözik szerzeményei és improvizációi egyaránt. Azt gondolom, Varga játékára nagy hatással volt/van Bill Evans, de ne gondoljuk, hogy az «utánzás bűnébe esik», mert Gábor kialakította saját, jól felismerhető stílusát. Van ebben jókora szív-lélek-faktor, ugyanakkor a «dögösség» sem hiányzik az általa teremtett világból.” Most ennek szellemében várják a közönséget a koncertre, ahol megszólalnak a Cool Jazz Reload számai, és biztos, hogy meglepetésszerzemények is elhangzanak.

    Ajánlatunk


    Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

    „Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

    A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016