• Program


    JazzLab Orchestra: Quintessence (CA)

    JazzLab Orchestra: Quintessence (CA)

    A nyolc zenészből álló, montreali székhelyű Jazzlab Orchestra idén ünnepli fennállásának tizenötödik évfordulóját.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. november 19. kedd, 20:00

    JazzLab Orchestra: Quintessence (CA)

    Közreműködik:

        Samuel Blais - szaxofon
        Mario Allard - szaxofon
        Alex Francoeur - szaxofon
        Jacques Kuba Seguin - trombita
        Thomas Morelli - harsona
        Félix Stüssi - zongora
        Alain Bédard - nagybőgő
        Louis -Vincent Hamel - dob

    A nyolc zenészből álló, montreali székhelyű Jazzlab Orchestra idén ünnepli fennállásának tizenötödik évfordulóját. Ez a művészi kollektíva – tagjai között mindig is a montreali jazz szcéna vezető figuráival – számos projektet alkotott az évek során. Hat albummal és világszerte több mint 250 koncerttel a hátuk mögött idén elkészítették legfrissebb, Quintessence című új albumukat, melynek zenéjét Félix Stüssi zeneszerző és zongorista komponálta.

    „Alain Bédard bőgős – egyben az Effendi Records alapítója – 15 évvel ezelőtt hozta létre a Jazzlab Orchestrát. A jeles évforduló alkalmából a kiemelkedő zongorista, Félix Stüssi kilenc kompozíciót írt, amelyek a zenekar pályájának lényeges pontjait ragadják meg. Montreal és Québec jazz-életének egyik kulcsszereplőjeként az évek óta kiemelkedő kompozíciókkal jeleskedő Jazzlab igencsak pezsdítő jazzel állt elő, mely a legjobb ízléssel idézi az Art Blakey Jazz-Messengerst az 50-60-as évekből, vagy a modernizmust. Alain Bédard és tettestársai, ahogyan a nevük is mutatja, igazi ötlet-laboratóriumot üzemeltetnek, a legmesszemenőbb eredményekkel. A Quintessence merész kompozíciókat vonultat fel, nagyszerű zenészekkel – öröm hallgatni!”
    Christophe Rodriguez, CDJAZZ

    Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

    Ajánlatunk


    Szerző: William Somerset Maugham: CSODÁLATOS VAGY, JÚLIA! színház két részben a Játékszín színpadára alkalmazta: Németh Ákos

    A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016