• Program


    Jazzliget: Ray Charles est
    2

    Jazzliget: Ray Charles est

    Jazzliget sorozatunk 2020. őszi évada október 16-án Ray Charles munkásságára fókuszálva egy különleges koncerttel indul. 19:30-tól a hazai jazz élet művészeiből összeállt super group, a Ray Charles Tribute Band lép fel, műsorán a szerző ismert és kedvelt dalaival.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. október 16. péntek, 19:30

    Jazzliget: Ray Charles est

    Ray Charles zongorista-énekes-zeneszerző 1930. szeptember 23-án született, tehát idén lenne 90 éves.

    Jazzliget sorozatunk 2020. őszi évada október 16-án Ray Charles munkásságára fókuszálva egy különleges koncerttel indul.

    19:30-tól a hazai jazz élet művészeiből összeállt super group, a Ray Charles Tribute Band lép fel, műsorán a szerző ismert és kedvelt dalaival.


    Tisztelt Látogatónk!

    Felhívjuk szíves figyelmét, hogy  az intézmény egész területén kötelező a maszk viselése, a bejáratnál kollégáink ellenőrizhetik testhőmérsékletét. A belépéskor kérjük fertőtlenítse kezét az erre a célra kihelyezett kézfertőtlenítővel!

    Köszönjük együttműködését!

    A műsor- és programváltozás jogát fenntartjuk!

    Járványügyi intézkedéseinkről az alábbi linken tájékozódhat részletesen:  http://kulturliget.hu/mindenmas/jarvanyugyi-intezkedesek/2020-09-09

    Ajánlatunk


    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    A FrenÁk Társulat legfrissebb produkciójában egy dinamikus, fiatal csapat áll színpadra, melynek kreatív táncosai színes kulturális hátterük és nyelvi különbségeik energiáiból építkezve új alkotói szemlélettel kapcsolódnak a FrenÁk alkotta koncepcióhoz. Az összművészeti, multimediális alkotásban a két, egymást ellenpontozó, egyben egymást kiegészítő rész korunk ellentmondásaira reflektál.

    Ajánló


    Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

    19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017…

    Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016