• Program


    Jeges pokol

    Jeges pokol

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 18. szerda, 21:15

    Egy távoli gyémántbánya beomlik Kanada messzi északi részén. A jeges terepre specializálódott sofőr társaival nekiindul a lehetetlen küldetésnek a fagyott óceánon át, dacolva olvadó jéggel, viharral, hogy kimentse a csapdába esett bányászokat. Neki és társainak még fogalma sincs, milyen elképzelhetetlen veszély leselkedik rá.

    A film író-rendezője Jonathan Hensleigh (Az ifjú Indiana Jones kalandjai, Die Hard – Az élet mindig drága, Jumanji, Armageddon, A megtorló) számos kaland- és akciófilm forgatókönyvírója. A Jeges pokol főszereplője az Oscar- és Bafta jelölt Liam Neeson (Schindler listája, Rob Roy, A nyomorultak, Star Wars I. rész – Baljós árnyak, Igazából szerelem, Narnia krónikái, Éjszakai hajsza, Fehér pokol), partnerei az Oscar-jelölt Laurence Fishburne (Mátrix, Mátrix -Újratöltve, A szállítmány, Fertőzés, Titokzatos folyó), Holt McCallany (Harcosok klubja, Vesztesek bosszúja, A góré), Marcus Thomas (Dögölj meg, drága Mona!, Nem írnek való vidék).

     

    Bemutató dátuma: 2021. július 22.

    Forgalmazó: Vertigo Média Kft.

    Ajánlatunk


    Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

    A Medikus Zenekar 2008-ban alakult, tagjai a Semmelweis Egyetem és más hazai felsőoktatási intézmények egykori és jelenlegi hallgatói. A főleg szimfonikus felállásban működő együttes nem csupán az egyetemi rendezvények rendszeres fellépője, hanem önálló hangversenyeket is ad hazánkban és külföldön egyaránt.

    Ajánló


    Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016