• Program


    Jégkorszak 2. -Az olvadás

    Jégkorszak 2. -Az olvadás

    KAKAÓMESE GYEREKEKNEK
    A vetített rajzfilmekhez kapcsolódóan minden vasárnap a mese ihlette kézműves foglalkozás – bábkészítés, drámajáték, festés, animálás – várja a gyerekeket az Egyboglya Projekt alkotóival. Készítsd el, és vidd haza magaddal a mesét!

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. november 24. vasárnap, 10:00

    Jégkorszak 2. – Az olvadás (amerikai animációs film, 91 perc, 2006)

    Olvadni kezd a jégtakaró, a világ egyetlen hatalmas élményfürdővé változik. Many, Diego és Sid kénytelenek szembesülni az igazsággal: csak napok vannak hátra az özönvízig. Az életet jelentő bárkáig rögös az út, hát még olyan új útitársakkal, mint Ellie, aki mamut létére oposszumnak képzeli magát, nem beszélve valóban oposszum testvéreiről, a mindig bajkeverő Ropszról és Eddie-ről.

    Ajánlatunk


    Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos kulisszái mögé enged betekintést.

    Az interjúitokban ugattok a rendszer és a hatalom ellen. Az előadásaitok pedig ugyanazt a világot képviselik, ugyanannak a világnak a részei, amitől egyébként annyira szabadulnátok. A ti művészetetek ágyazott meg a politikának.

    Tartson velünk egy igazi házibuliba!

    Ajánló


    A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

    Óvakodjatok a farizeusok kovászától, vagyis a képmutatástól. Nincs semmi elrejtve, ami nyilvánosságra ne kerülne, s titok, ami ki ne tudódna.…

    Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016