• Program


    Jiddis lélek

    Jiddis lélek

    JIDDIS LÉLEK
    A zsidó zene gyöngyszemei
    Nógrádi Gergely főkántor koncertje Nyíregyházán
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 29. szerda, 18:00


    Közreműködnek:

    Teszter Nelli zongoraművész
    Pap Judit énekművész
    Vadász György énekművész

    Nógrádi Gergely a Frankel Leó úti zsinagóga főkántora, A Magyar Kultúra és Művészet Tiszteletbeli Nagykövete - Washington, 2017, Európa No.1 Kántorhangja - Leeds, 2015, A Zsidó Pavarotti - Palm Beach, 2016, Flown Flag capitoliumi elismerés (Michael S. Lee amerikai szenátortól) - Washington, 2018.

    A főkántor 90 perces műsorában magyar és nemzetközi zsidó örökzöldek hangzanak el, a jiddis és ladinó daloktól a zsidó komponisták által szerzett legszebb musical-örökzöldekig.

    Ajánlatunk


    Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

    A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

    Ajánló


    Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

    Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016