• Program


    Joe DiPietro: Ügyes kis hazugságok - Titkok szünet nélkül

    Joe DiPietro: Ügyes kis hazugságok - Titkok szünet nélkül

    Bill és Billy, apa és fia, a szokásos tenisz után épp öltönyét ölti újra magára, amikor a fiatal, sikeres, jómódú Billy közli apjával, hogy - bár szép, okos és fiatal felesége és három hónapos kislánya van - beleszeretett a huszonegy éves edzőjébe, és szándéka elhagyni a családját.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 11. kedd, 20:30

    Joe DiPietro: Ügyes kis hazugságok - Titkok szünet nélkül

    Bill és Billy, apa és fia, a szokásos tenisz után épp öltönyét ölti újra magára, amikor a fiatal, sikeres, jómódú Billy közli apjával, hogy - bár szép, okos és fiatal felesége (Jane) és három hónapos kislánya (Emily) van - beleszeretett a huszonegy éves edzőjébe, és szándéka elhagyni a családját. Billy titoktartást kér apjától, ám Bill erre képtelen. „Elfecsegésésében” fontos szerepet játszik Bill felesége, Alice, aki ravasz erőszakkal szedi ki férjéből, hogy a fiataloknak valamilyen problémája van. Ő ráveszi Billyt és Jane-t, hogy jöjjenek át vacsorára, ahol a megszokott menetrend után hirtelen váratlan dolog történik - Alice mesélni kezd...

    Szereplők:
    Alice....... Kéri Kitty mv.
    Bill.......... Hüse Csaba
    Jane....... Szvetnyik Kata
    Billy........ Mészáros Tibor

    Ajánlatunk


    Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

    Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

    Jössz éjfélkor babzsákra huppanva, az előadóktól karnyújtásnyira klasszikus zenét hallgatni? A kérdés tíz évvel ezelőtt talán furcsán hangozhatott, de a Fesztiválzenekarnak köszönhetően a Midnight Music azóta az egyik legjobb és legnépszerűbb program lett azok körében, akik fogékonyak a kultúrára, de nem szeretik a hagyományos hangversenyek kötöttségeit.

    Ajánló


    A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal…

    Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016