• Program


    Joe Orton: MR SLOANE SZÓRAKOZIK

    Joe Orton: MR SLOANE SZÓRAKOZIK

    A vég ebben a krimiszerűen megírt rendkívül humoros történetben az utolsó pillanatig megjósolhatatlan, hiszen szereplőink kétségbeesett szeretet-éhségükben bármire képesek…

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. május 30. csütörtök, 20:00

    ORTON: 

    Mr. Sloane szórakozik

    Egy szép napon a negyvenes éveiben járó, apjával élő Kath egy húsz év körüli fiúval tér haza. Anyai ösztöneitől és szerelemvágyától hajtva befogadja házukba a vonzó árvát, aki hamarosan a nő bátyját, Edet is ujjai köré csavarja. Apjuk, Kemp kezdettől gyanakodva szemléli a jövevényt: felismerni véli benne volt főnöke gyilkosát.  S miközben a testvérek egyre elkeseredettebb küzdelmet folytatnak a fiú kegyeiért, és a múlt elhallgatott, szőnyeg alá söpört bűnei, titkai is felszínre kerülnek, megállíthatatlanul száguldunk a „brutális” végkifejlet felé.
    De a vég ebben a krimiszerűen megírt rendkívül humoros  történetben az utolsó pillanatig megjósolhatatlan, hiszen szereplőink kétségbeesett szeretet-éhségükben bármire képesek…
    A későbbi pályatárs, a Magyarországon is rendkívül népszerű Martin McDonagh világát előlegező, gyilkos humorú darab Parti Nagy Lajos ehhez a produkcióhoz készült, vadonatúj fordításában kerül színre.

    Joe Orton : Entertaining Mr. Slone, című darabjának  magyar szöveget
    Parti Nagy Lajos készítette.

    Az előadás a FÜGE és az Orlai Produkciós Iroda együttműködésében jött létre.

    Szereplők:

    Kath            Bíró Kriszta
    Ed                 Király Attila
    Kemp            Gazsó György
    Sloane        Dékány Barnabás

    Látvány: Juhász Nóra
    Mozgás: Király Attila
    Rendező munkatársa: Kovács Henrietta
    Rendező: Guelmino Sándor
    Producer: Orlai Tibor

    Ajánlatunk


    Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

    Kökény Attila és Rakonczai Viktor 2022-ben újra "egymásra találtak" és elhatározták, hogy közös munkába kezdenek, melynek első nyilvános előadása Debrecenben volt a Református Nagytemplomban.

    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

    Ajánló


    Jössz éjfélkor babzsákra huppanva, az előadóktól karnyújtásnyira klasszikus zenét hallgatni? A kérdés tíz évvel ezelőtt talán furcsán hangozhatott, de a…

    A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

    A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016