• Program


    Joep Beving / BTF 2020

    Joep Beving / BTF 2020

    Az online zenei térben a műfaj egyik legtöbb követővel rendelkező művészének álmodozó, melankolikus, minimalista zenéje az embert a legközvetlenebb módon szeretné elérni, olyasféle egyetemes zenei nyelven, melyre mindenfajta kulturális kötődés nélkül lehet ráhangolódni.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. április 6. hétfő, 20:00

    Az online zenei térben a műfaj egyik legtöbb követővel rendelkező művészének álmodozó, melankolikus, minimalista zenéje az embert a legközvetlenebb módon szeretné elérni, olyasféle egyetemes zenei nyelven, melyre mindenfajta kulturális kötődés nélkül lehet ráhangolódni. „Fantasztikus dolog látni, hogy bárkit elérhetünk a világban, ha olyan zenét játszunk, amelyben valóban mélyen hiszünk, zenét a legtisztább formában” – foglalta össze művészi hitvallását Joep Beving.

    2017-es, nagy sikerű budapesti fellépése óta a holland zongorista két nagylemezt adott ki. A korábbi munkáit újragondoló, 2018-as Conatust több zenész közreműködésével rögzítette, 2019-es Henosis című albumával pedig visszatért korábbi, szólózongora-centrikus darabjainak munkamódszeréhez.

    A koncert a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében az A38 Hajóval közös programként, a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ szervezésében valósul meg.

    Ajánlatunk


    A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

    Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

    Ajánló


    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

    Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

    Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016