• Program


    John Malkovich - A zenekritikus

    John Malkovich - A zenekritikus

    Különleges előadással érkezik Debrecenbe John Malkovich. A kétszer is Oscar-díjra jelölt színész a Zenekritikus című műsorát március 10-én láthatja a közönség, Magyarországon kizárólag Debrecenben, a Kölcsey Központban!

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. március 10. kedd, 19:00

    A darab tökéletes egyvelege egy színdarabnak és egy hangversenynek. A legnagyobb zeneszerzők, világhírű zenészek, kritika kaján humorral fűszerezve, aki pedig mindezeket összefűzi és lelket ad nekik: John Malkovich. Ez a Zenekritikus!

    Schumann azt képzeli, hogy „zeneszerző”, Brahms pedig egy „tehetségtelen fattyú”. Eközben Claude Debussy-t egyszerűen borzalmas hallgatni, legalábbis a Zenekritikus szerint.
    Az eredetileg a „Julian Rachlin és barátai” Fesztiválra elképzelt program alapján Aleksey Igudesman a mögöttünk lévő évszázadokban néhány, egyébként remek zenemű kapcsán született, leggonoszabb zenei kritikákból gyűjtött össze egy egyveleget. A zenei inzultusok tárházával felvértezett John Malkovich bújik a gonosz kritikus bőrébe, mégpedig azzal a meggyőződéssel, hogy Beethoven, Chopin, Prokofjev és társaik egyszerre fárasztóak és örömtelenek. Aleksey Igudesman és más nagyszerű zenészek viszont alig várják, hogy ellentmondjanak, és visszatámadjanak. A zárójelenetben aztán Malkovich kerül a „kínpadra”; a magáról Malkovich-ról szóló kritikával. A műsorhoz magyar nyelvű feliratozás is biztosított!

    Író és ötletadó: Aleksey Igudesman

    Aleksey Igudesman, első hegedűs
    So-Ock Kim, második hegedűs
    Max Baillie, brácsa
    Tanja Tetzlaff, csello
    Hyung-ki Joo, zongora 

    Ajánlatunk


    Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

    Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

    Ajánló


    Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

    A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016