• Program


    Jure Pukl - Anorok (SI/US)

    Jure Pukl - Anorok (SI/US)

    „Pukl egyesíti azt a két dolgot, a lelki töltetet és a kalandvágyat, amely a kezdetektől táplálja a jazz evolúcióját. Egy új, kreatív generáció feltörekvő csillaga ő, amely energikusan viszi tovább a jazz-zenét a következő évszázadba.” The Guardian

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. június 16. csütörtök, 20:00

    Az ANoRoK a szlovén szaxofonos, Jure Pukl legújabb projektje, melyben az improvizatív zenei szcéna különböző alműfajainak zenészei találkoznak. Ezt a zenét a világ jelenlegi, kaotikus politikai és társadalmi helyzete ihlette, és bár a jazzben gyökerezik, ágai az improvizatív kortárs klasszikus zene felé nyújtóznak. A projekt továbbá elektronikus hangszínekkel gazdagodik, amelyek bolygónk hangjait tükrözik vissza. Mindez egyfajta tisztelgés a formáció részéről a Föld lakói felé, legyen az ember, állat vagy növény.  

    Az együttes az Egyesült Államokban és Európában turnézott közvetlenül a járvány előtt, 2020 februárjában és márciusában. A pandémia óta ez az első turnéjuk, így a zenészek számára még jelentőségteljesebbek ezek a koncertek.

    Jure Pukl - tenor szaxofon, elektronika
    Peter Evans - trombita
    Joe Sanders - nagybőgő
    Nasheet Waits - dob

    Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
    Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
    Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

    Ajánlatunk


    Komikussá vált történet egy tanárról, Nyúl Béláról, akit meghurcolnak, feláldoznak a politika oltárán egy Hannibálról szóló, látszólag jelentéktelen tanulmány miatt, aminek állításait nem hajlandó visszavonni.

    Az interjúitokban ugattok a rendszer és a hatalom ellen. Az előadásaitok pedig ugyanazt a világot képviselik, ugyanannak a világnak a részei, amitől egyébként annyira szabadulnátok. A ti művészetetek ágyazott meg a politikának.

    „Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

    Ajánló


    Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

    Lara Fabian élő koncertje – MVM Dome, Budapest! Csatlakozz hozzánk 2024. április 30-án, amikor Lara Fabian lenyűgöző showjával elvarázsol minket…

    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016