• Program


    Kabóca Bábszínház - Állatok farsangja - babaszínházi el. - Papa,mama,gyerekek családi nap

    Kabóca Bábszínház - Állatok farsangja - babaszínházi el. - Papa,mama,gyerekek családi nap

    Bábszínházi előadásunkban a tárgyak "farsangolnak" Charles Camille Saint-Saëns zenéjére. Tyúkok, kakasok, máskor vízi állatok bukkannak fel a színpadon. A gyermekek fantáziáját igyekszünk megmozgatni az ismert zenére kialakuló képekkel és figurákkal.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. február 25. szombat, 10:00

    Babaszínházi előadás 1-4 éves korig!

    A 4 vagy 5 fő részére szóló családi kedvezményes jegyárakat a babaszínházi előadásra VAGY a gyermekelőadásra a rendszer automatikusan érvényesíti. A 4 vagy 5 fő részére szóló KOMBINÁLT családi jegyet (egy babaszínházi és egy gyerekszínházi előadásra) keressék a Kabóca Bábszínházban!

     

     

    Ajánlatunk


    Ennek a különleges darabjának nincs próbája, nincs díszlete, nincs jelmeze, nincs rendezője. Egy színész életében csak egyetlenegyszer adhatja elő a darabot, amely kísérlet a színház hatalmának demonstrálására, közös játék az író, a színész és a közönség részvételével, vagyis minden egyes este megismételhetetlen alkalom.

    Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel produkciója.

    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

    Ajánló


    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

    Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

    A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016