• Program


    Kabóca Bábszínház - Állatok farsangja - babaszínházi el. - Papa,mama,gyerekek családi nap

    Kabóca Bábszínház - Állatok farsangja - babaszínházi el. - Papa,mama,gyerekek családi nap

    Bábszínházi előadásunkban a tárgyak "farsangolnak" Charles Camille Saint-Saëns zenéjére. Tyúkok, kakasok, máskor vízi állatok bukkannak fel a színpadon. A gyermekek fantáziáját igyekszünk megmozgatni az ismert zenére kialakuló képekkel és figurákkal.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. február 25. szombat, 10:00

    Babaszínházi előadás 1-4 éves korig!

    A 4 vagy 5 fő részére szóló családi kedvezményes jegyárakat a babaszínházi előadásra VAGY a gyermekelőadásra a rendszer automatikusan érvényesíti. A 4 vagy 5 fő részére szóló KOMBINÁLT családi jegyet (egy babaszínházi és egy gyerekszínházi előadásra) keressék a Kabóca Bábszínházban!

     

     

    Ajánlatunk


    A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

    Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

    Az egyszerre szívszorító és mulatságos tragikomédiában két, egymástól távol élő nővér, az egykor szépségükről elhíresült Szkalla-lányok sokszínű, sokféle dinamikájú küzdelmét látjuk az idő múlásával, a méltósággal viselt öregedésért, a külvilág figyelméért, az emberi kapcsolatok megtartásáért.

    Ajánló


    A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire.…

    Szerző: William Somerset Maugham: CSODÁLATOS VAGY, JÚLIA! színház két részben a Játékszín színpadára alkalmazta: Németh Ákos

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016