• Program


    Kamarás Iván: Egy újabb fess pesti este.

    Kamarás Iván: Egy újabb fess pesti este.

    Az EGY ÚJABB FESS PESTI ESTE nem egy hagyományos színész koncert, a hatalmas sikerrel játszott Egy fess pesti este új fejezete. A ‘20-60-as évek lüktető, magyar (nem csak film)zenéi a magyar fimgyártás aranykorát idézik: Meseautó, a Kicsit Szomorkás a hangulatom, az Odavagyok magért, a Villa Negra, a Fogj egy sétapálcát, a Mindig az a perc és így tovább.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. július 18. szombat, 20:00

    Kamarás Iván: EGY ÚJABB FESS PESTI ESTE
    2020. július 18. (szombat) 20:00
    Városmajori Szabadtéri Színpad

    KAMARÁS IVÁN korosztályának egyik legismertebb és legnépszerűbb színésze. Hiteles művész, akinek kiváló szakmai kvalitása, országos ismertséggel párosul.

    Jászai Mari-díjas színész, aki prózai és filmszerepei mellett, számos zenés darab főszerepét is játszotta már az ország vezető színházainak színpadán.

    Az EGY ÚJABB FESS PESTI ESTE nem egy hagyományos színész koncert, a hatalmas sikerrel játszott Egy fess pesti este új fejezete.
    A ‘20-60-as évek lüktető, magyar (nem csak film)zenéi a magyar fimgyártás aranykorát idézik, olyan közönségkedvencekkel, mint a Meseautó, a Kicsit Szomorkás a hangulatom, az Odavagyok magért, a Villa Negra, a Fogj egy sétapálcát, a Mindig az a perc és így tovább.

    A dalok a múltba repítenek ugyan, de az Egy FESS BAND kiváló zenészei leporolják azokat, gypsy-swing és dixieland lüktetést adva, de eredeti szépségüket megőrizve. Kamarás Iván pedig a dalok között sok-sok kulisszattitkot árul el a kor legnagyobbjairól. Olyan titkokat, amelyeket egyetlen életrajzi könyvben sem olvashattunk, a színészöltözők és művészbüfék
    féltett kincseit. Mindezt sok humorral, így az este jelmondata: nevetés, könny, sóhaj és egyebek…
    Kiváló szórakozás és sok újdonásggal teli este azoknak is, akik már voltak Egy fess pesti este koncerten, és azoknak is, akik még nem. Kamarás Iván rajongóknak kötelező, a többeknek kiemelten ajánlott.

    Vendégművészek: Ónodi Eszter és Oroszlán Szonja

    Zenekar:
     
    Duka Laci-hegedű  (a nemzetközi Roby Lakatos Hegedűverseny első helyezettje!)
    Adamecz József-dob
    Molnár Péter-nagybőgő
    Lakatos Vilmos-gitár
    Kökény László-gitár
    Cséki Kálmán-zongora

    Fúvós szekció:
    Vázsonyi János-szaxofon
    Bér Zsolt- trombita
    Murad Abbas-pozan

    Producer: Stern Éva

    Ajánlatunk


    Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

    Otto Hahn német kémikus éppen a Nobel-díj átvételére készül 1946-ban Stockholmban. Pár órával a ceremónia előtt szállodai lakosztályába betoppan Lise Meitner osztrák-svéd fizikus. Nyolc éve nem látták egymást. Akkor menekült a tudós nő zsidó származása miatt Svédországba. Előtte harminc évig a legközelebbi munkatársak és a legbizalmasabb barátok voltak Berlinben. Az atommaghasadás felfedezése fűződik a nevükhöz. Csakhogy a Nobel-díjat ezért az eredményért 1944-ben Hahnnak ítélték oda...

    Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

    Ajánló


    Székely Csaba Az igazság gyertyái című műve a bözödújfalusiak megpróbáltatásainak állít emléket. A szerző mély empátiával és sajátos humorral fordul…

    Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016