• Program


    Kamarás Iván koncert - EGY FESS PESTI ESTE

    Kamarás Iván koncert - EGY FESS PESTI ESTE

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 24. kedd, 19:00

    Kamarás Iván koncert

    EGY FESS PESTI ESTE

     

    Kamarás Iván korosztályának egyik legismertebb és legnépszerűbb színésze. Hiteles művész, akinek kiváló szakmai kvalitása országos ismertséggel párosul. Jászai Mari-díjas színész, aki prózai és filmszerepei mellett, számos zenés darab főszerepét is játszotta már az ország vezető színházainak színpadán.

    Az Egy fess pesti este nem egy hagyományos színész koncert. A '20-’60-as évek lüktető, magyar dalai és filmzenéi a magyar filmgyártás aranykorát idézik meg olyan közönségkedvencekkel, mint a Meseautó, a Kicsit Szomorkás a hangulatom, a Villa Negra, a Fogj egy sétapálcát, Mindig az a perc és így tovább. 

    A Fess Band kiváló zenészei gypsy-swing és dixieland lüktetést adnak a daloknak, megőrizve azok eredeti hangulatát, Kamarás Iván pedig a dalok között sok-sok kulisszatitkot árul el a kor legnagyobbjairól. Színészöltözők és művészbüfék adomakincseit, olyan titkokat, amelyeket egyetlen életrajzi könyvben sem olvashattunk. A művészek mindez sok humorral tetézik, így az este jelmondata: nevetés, könny, sóhaj és egyebek… Kamarás Iván rajongóknak kötelező, a többeknek kiemelten ajánlott.

    A 23. Zsidó Kulturális Fesztiválról bővebb információk itt.

    (A Fesztivál a Broadway Event és a BZSH közös szervezése.)

     

    * Az időpont változtatás jogát fenntartjuk! 

    *Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.

    Ajánlatunk


    Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Ajánló


    Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

    Norrison bankigazgató a pihenésére készülődik, amikor a családjánál vendégeskedő lány – jónevű amerikai milliomosházaspár egyetlen gyermeke – vészhelyzetet jelent be:…

    Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös,…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016