• Program


    K.A.M.U.- Központi Akkreditált Mágia-Unio nonprofit Nyrt. - Németh Gábor bűvészműsora

    K.A.M.U.- Központi Akkreditált Mágia-Unio nonprofit Nyrt. - Németh Gábor bűvészműsora

    Interaktív, újgenerációs bűvészműsor, mely színházi elemekkel ötvözve, a közönség bevonásával bemutatja a K.A.M.U. – Központi Akkreditált Mágia-Unio nonprofit Nyrt. hóértékelő meetingjét.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. április 30. vasárnap, 18:00

    K.A.M.U. –  Központi Akkreditált Mágia-Unio nonprofit Nyrt.

    Interaktív, újgenerációs bűvészműsor, mely színházi elemekkel ötvözve, a közönség bevonásával bemutatja a K.A.M.U. –  Központi Akkreditált Mágia-Unio nonprofit Nyrt. hóértékelő meetingjét.

    A műsor folyamán vendégeinknek betekintést nyújtunk a fiktív cég történetébe, ismertetjük a következő negyedévben kifutó termékkínálatot és a jövőbeni terveket. A műsor humoros formában tart görbe tükröt a klasszikus nagyvállalati kultúra elé.

    “Termékeinkkel és szolgáltatásainkkal elhozzuk a CSODÁT, új világot tárunk fel“–  bármilyen hasonlóság a valósággal, csak a véletlen műve.

    Szereposztás:
    Vezérigazgató: NÉMETH Gábor
    Kutatás & fejlesztési osztály ügyvezető igazgatója: NAGY (nox) Tamás

    Stábtagok:
    Szöveg: VARGA Lilla
    Design: PÁLMAI Levente
    Fénytechnika: HAMZA Attila, ERDÉSZ Márk
    Hangtechnika: KISS - VÁMOSI Brigitta
    Gyakornok: KOCSIS Albert

    Ajánlatunk


    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

    Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Ajánló


    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

    “Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016