• Program


  Kaposfest 2019/08/15 délelőtt

  Kaposfest 2019/08/15 délelőtt

  Az idén tízéves, egyedülálló esemény művészeti vezetői, Várdai István cselló-, és Baráti Kristóf hegedűművészek olyan komolyzenei programot állítottak össze, amely a korábbi évek kiemelkedő programjait és friss előadásokat foglal magába.
   több

  2019. augusztus 15. csütörtök 11:00

  Gabriel Fauré: Dolly szvit Op.56
  Alexei Volodin – zongora, Edith Peña – zongora

  Bohuslav Martinu: Kvartett klarinétra, kürtre, csellóra és kisdobra
  Joó Szabolcs – kisdob, Szűcs Péter – klarinét, Farkas Tamás – kürt, Stephan Koncz – cselló

  Dmitrij Sosztakovics: Hegedű-zongora szonáta Op.134
  Diana Tishchenko – hegedű, Julien Quentin – zongora


  2019. augusztus 13-19. között jubilál a Kaposvári Nemzetközi Kamarazenei fesztivál, azaz a Kaposfest. Az idén tízéves, egyedülálló esemény művészeti vezetői, Várdai István cselló-, és Baráti Kristóf hegedűművészek olyan komolyzenei programot állítottak össze, amely a korábbi évek kiemelkedő programjait és friss előadásokat foglal magába. A fellépők között több mint 30 szólista, így Alekszej Vologyin, Julien Quentin, Lars Anders Tomter, Juan Pablo Jofre, Mirjam Schröder és Camille Thomas vagy éppen a Liszt Ferenc Kamarazenekar is megtalálhatók. A fesztivál központi helyszíne továbbra is a Szivárvány Kultúrpalota, de mellette több helyszínen is találkozhatnak az érdeklődők klasszikus zenei koncertekkel. A komolyzene mellett a kiegészítő programok is hangsúlyos szerepet játszanak majd: Segal Viktor fesztiválséf újra Kaposfest menüt készít, Tóth Sándor díjnyertes barista kávét kóstoltat, a Gard'Ann cukrászdában a Kaposfest macaron édesíti a betérők ízlelőbimbóit; Tóth Endre zenetörténész napi műismertetőket tart a klasszikus zenei koncertek előtt, újra érkeznek a legfinomabb sörök a Kaposvári Kézműves Sörünnepen és nagykoncertet ad a Bebe, valamint a Boney M feat Sheyla Bonnnick.

  Ajánló


  A két évvel ezelőtti nagysikerű koncertjük után ismét látványos vizuál és izgalmas hangélmény…

  Az ózdi fenegyerek, és a Magyar Örökség és Hungarikum díjas 100 Tagú Cigányzenekar…

  Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar és angol felirattal  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016