• Program


    Karácsony és a Szent Család

    Karácsony és a Szent Család

    Az este során a festészet és a zene szavakon túli erejének segítségével közelebb kerülhetünk a Szent Család titkához és megérezhetjük, mi a Szent Várakozás mai, személyes üzenete számunkra.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. december 17. péntek, 18:00

    Karácsony szent ünnepére hangolódás a festészet és a zene szárnyain.

    Az este során a festészet és a zene szavakon túli erejének segítségével közelebb kerülhetünk a Szent Család titkához és megérezhetjük, mi a Szent Várakozás mai, személyes üzenete számunkra. Dávid Szabolcs festőművész-grafikus rendhagyó interaktív műelemzése, Malomsoky Ildikó (hárfa, ének) és Katanich Noémi (ének) koncertjével kísérve, Advent jegyében.

    Ajánlatunk


    Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

    Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

    Ajánló


    A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016