• Program


    Karácsonyi Dixie Gála

    Karácsonyi Dixie Gála

    Az est házigazdája, mint ahogyan évek óta, a szegedi Storyville Jazz Band. A zenekar sztárvendége idén Stan Breckenridge lesz.



     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. december 27. szerda, 19:00

    Stan Breckenridge amerikai énekes, jazz-zongorista, zeneszerző, a zenetudományok doktora. Angliától Japánig, Mexikótól Magyarországig világszerte tart koncerteket és előadásokat kis jazz klubokban és hatalmas sportarénákban egyaránt. Közönsége soraiban olyan emberek is felbukkantak, mint Madeleine Albright vagy John Travolta. Számos zenei könyv szerzője, többek között az afro-amerikai zenéről, táncról, filmről és a zenei ízlésről.

    Ezúttal a szegedi Storyville Jazz Band vendégeként szórakoztatja a közönséget a huszas-harmincas évek népszerű dalaival.

    Ajánlatunk


    "Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal teli utazásba, amelynek a végén az alábbi legfontosabb kérdésekre megtalálhatjuk a választ! – Megsúgom, sokkal közelebb van, mint gondolnánk." – Pokorny Lia

    Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

    Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei sztárvendég MAJKA lesz!!!

    Ajánló


    Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016